HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: Η μητέρα της επιτέθηκε στον Ηλία Μίχο μέσα στο δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Με εντάσεις ξεκίνησε η δίκη για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό το πρωί της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς η μητέρα της ανήλικης που μεταφέρθηκε πρώτη στο δικαστήριο “όρμησε” στον Ηλία Μήχο.

Η 37χρονη μητέρα, μόλις αντίκρισε τον 55χρονο κατηγορούμενο, ξέσπασε σε φωνές, ύβρεις και κατάρες εναντίον του, ενώ κινήθηκε απειλητικά και επιχείρησε να τον λιντσάρει. 

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο αμέσως παρενέβησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που απώθησαν την 37χρονη και την οδήγησαν εκτός αίθουσας.

Μάλιστα από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου φώναζαν συνθήματα κατά του Ηλία Μήχου και των 26 κατηγορούμενων και υπέρ της 37χρονης μητέρας.

Κάποια στιγμή  μία από της αδελφές της 12χρονης βγήκε έξω από την αίθουσα και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν. «Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση αλλά πρέπει να αποχωρήσετε για να μπορέσει να γίνει η δίκη» είπε η νεαρή κοπέλα στους παρευρισκόμενους και πρόσθεσε: «Ήρθαμε να δικαιωθεί η μάνα και η αδερφή μου, σας παρακαλώ πολύ, θα περάσει το 18μηνο και θα βγουν όλοι έξω από τη φυλακή, σας παρακαλώ πολύ και σας ευχαριστώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δύσκολο διάστημα 14.00-17.00 για την Αττική- Μήνυμα 112, εγκλωβισμένα ΙΧ στο Μαρούσι

HerNews ka

Τι αλλάζει με τα τατουάζ – Απαγορεύονται τα μελάνια

Her News

Πιθανή μια έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης στα επόμενα 150 χρόνια

Her News b