HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor 2024: Τα σχόλια των θεατών στο «X» για την Κατερίνα Δαλάκα & την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το βράδυ της Κυριακής 7/1 το Survivor επέστρεψε για 7η σεζόν στο ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται όπως κάθε χρονιά τους παίκτες στην παραλία του νησιού.

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή, αναφερόντουσαν στους νέους κανόνες που θα έχει φέτος το Survivor, καθώς ο υποψήφιος προς αποχώρηση δεν θα ορίζεται από το κοινό μετά από ψηφοφορία.

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Τα σχόλια για Κατερίνα Δαλάκα & Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Γιώργος Λιανός έπειτα, σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο Survivor, ωστόσο μερικοί ήταν ήδη αρκετά γνωστοί όπως η Ασημίνα Χατζηανδρέου που συμμετέχει για τρίτη φορά και η Κατερίνα Δαλάκα που συμμετέχει για τέταρτη φορά.

Μάλιστα οι χρήστες του X (πρώην Twitter) γέμισαν την πλατφόρμα με αμέτρητα καυστικά tweets αναφορικά με τις δυο γυναίκες, καθώς πέρυσι αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης λόγω του ότι καταπάτησαν μερικούς από τους πιο σημαντικούς κανόνες του Survivor (χρήση κινητού τηλεφώνου και κάπνισμα τσιγάρου).

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μενεγάκη – Ουγγαρέζο: «Αδικούμε την Ελένη με αυτή τη συζήτηση»

Her News

Άννα Αμανατίδου: “Η Βίκυ Καγιά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει”

HerNewskl

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Η σχέση από απόσταση με την Μελίνα Νικολαΐδη & η αμηχανία σε ερώτηση για την Δέσποινα Βανδή

HerNews ka