HerNews.gr
Διεθνή

Χρυσές Σφαίρες 2024: Αποκαλύφθηκαν όσα συζητούσε η Selena Gomez & η Taylor Swift

Τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας του 2024 απέδωσαν πολλά viral meme και στιγμές που πρέπει να δείτε – αλλά αυτό περιελάμβανε τη Selena Gomez να κουτσομπολεύει με την Taylor Swift.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , η Selena Gomez “έριξε λίγο τσάι” για τον Timothée Chalamet και την Kylie Jenner στην Taylor Swift και την Keleigh Sperry ενώ ήταν στριμωγμένες κοντά σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα την Κυριακή το βράδυ.

Οι χρήστες του διαδικτύου επεσήμαναν γρήγορα ότι η Selena Gomez φαινόταν να λέει στις κολλητές της ότι ο Chalamet είχε αρνηθεί να βγάλει φωτογραφία μαζί της – κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο ειδικός της ανάγνωσης χειλιών Jeremy Freeman.

Ο Freeman αποκρυπτογράφησε τη συνομιλία για το Page Six αποκλειστικά, υποστηρίζοντας ότι η Gomez πήγε στις φίλες της και είπε: «Δεν ήθελε μια φωτογραφία μαζί μου. Είπε όχι».

Η Sperry φαινομενικά ξεκαθάρισε: «Timothée;» στο οποίο η Selena Gomez απάντησε με ένα νεύμα.

Ενώ η Taylor Swift έμεινε με το στόμα ανοιχτό μετά την ομολογία, δεν είναι σαφές τι απάντησε η τραγουδίστρια, καθώς έγειρε για να ψιθυρίσει στο αυτί της Selena Gomez.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στην τραγουδίστρια αρνείται τον ισχυρισμό, λέγοντάς ότι η Gomez δεν μιλούσε για το αγαπημένο ζευγάρι.

H πηγή επιμένει ότι η Selena Gomez «δεν είδε ποτέ» ή δεν μίλησε στον Chalamet και «δεν πήγε ποτέ σε αυτούς και δεν ζήτησε φωτογραφία».

Παρά τις εικασίες για την ιδιωτική της συνομιλία, η Gomez – η οποία ήταν υποψήφια για την καλύτερη ηθοποιό σε τηλεοπτική σειρά μιούζικαλ ή κωμωδία για το “Only Murders in the Building” – φαινόταν να περνούσε υπέροχα στην εκδήλωση της Κυριακής μαζί με τις φίλες της και τους συνεργάτες της.

Αν και δεν πήγε σπίτι της με βραβείο φέτος, η ποπ σταρ ανακήρυξε τον εαυτό της νικήτρια μετά τη συνάντησή της με τον φίλο της, Benny Blanco.

Ο Benny Blanco φιλάει τη Selena Gomez ανάμεσα σε κουτιά

Η Gomez δημοσίευσε μια φωτογραφία της να φιλά τον μουσικό παραγωγό, 35 ετών, στο Instagram Story της μετά τα βραβεία.

«Κέρδισα», έγραψε στη λεζάντα του τρυφερού στιγμιοτύπου, το οποίο φαινόταν τραβηγμένο σε μια ντουλάπα ή πίσω δωμάτιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χαΐμ Τοπόλ: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του «Βιολιστή στη Στέγη»

Her News

Rihanna: Έρχεται ντοκιμαντέρ με τη ζωή της σε συνεργασία με την Apple TV!

HerNewskl

Mπρούκ Σιλντς – Πάμελα Άντερσον: Δύο διαφορετικές γυναίκες, ένα κοινό τραύμα…

Her News