HerNews.gr
Social News

Halle Bailey: Ο σύντροφός της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την Πρωταπριλιά αλλά κανείς δεν τον πίστεψε

Τώρα που η Halle Bailey και ο φίλος της, DDG, αποκάλυψαν ότι καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί κάποια στιγμή το 2023 , η Πρωταπριλιάτικη ανακοίνωση εγκυμοσύνης του γίνεται viral.

«Ανυπομονώ να γίνω ο μπαμπάς σου», έγραψε στο Twitter ο 26χρονος ράπερ την 1η Απριλίου μαζί με ένα υπερηχογράφημα που έδειχνε ένα έμβρυο να είναι μεταξύ 8 και 10 εβδομάδων.

Εκείνη την εποχή, οι θαυμαστές αμφέβαλλαν για την αυθεντικότητα της ανάρτησης, με πολλούς να σχολιάζουν πράγματα όπως: «Το καταλαβαίνουμε γιατί είναι πρωταπριλιά, αλλά τα μωρά και η προσποίηση εγκυμοσύνης δεν είναι χαριτωμένα» και «Αυτή είναι η πιο παλιά και χειρότερη πρωταπριλιάτικη φάρσα. Έκπληκτος που δεν πήρες ποτέ το σημείωμα ότι αυτό δεν είναι αστείο».Το tweet του DDG

Άλλοι υποστήριξαν ότι η Halle Bailey «δεν θα άφηνε ποτέ ένα αγόρι σαν εσένα να καταστρέψει την καριέρα των εκατομμυρίων δολαρίων».

Μετά από μήνες εικασιών ότι η ηθοποιός και ο μουσικός έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη , το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον ερχομό του γιού τους το Σαββατοκύριακο.

Η Χάλι Μπέιλι κρατά το χέρι του νεογέννητου της

«Αν και είμαστε λίγες μέρες στο νέο έτος, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2023 για μένα, ήταν να μου φέρει τον γιο μου.. καλώς ήρθες στον κόσμο φωτοστέφανο μου, ο κόσμος θέλει απεγνωσμένα να σε γνωρίσει», έγραψε η Bailey σε μια φωτογραφία στο Instagram που την δείχνει να κρατά το χέρι του νεογέννητου της.

Ο DDG μοιράστηκε μια παρόμοια φωτογραφία, την οποία έγραψε, «η μεγαλύτερη ευλογία μου μακράν.. γιος μου.. ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένος».

Halle Bailey: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα – Η φωτογραφία με τον γιό της μετά από τη μυστική εγκυμοσύνη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέργιος Νένες: Ο Νικόλας του Κωνσταντίνου και Ελένης απαντά για το αν πληρώνονται τις επαναλήψεις της σειράς

Her News b

Marc Anthony-Nadia Ferreira: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους

HerNews ka

Instagram: Πως να βγάζετε τους πάντες ψηλότερους στις φωτογραφίες

Her News