HerNews.gr
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τραγική κατάληξη για την 41χρονη έγκυο που αγνοούνταν – Την βρήκαν δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις με τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη. Η 41χρονη έγκυος, η οποία θεωρούνταν εξαφανισμένη από την Πρωτοχρονιά, εντοπίστηκε δολοφονημένη σε απόμερο σημείο της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η σορός της άτυχης 41χρονης εντοπίστηκε με μαχαιριές στο στήθος και τον λαιμό.

Εντόπισαν το πτώμα

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

O σύντροφος της 41χρονης φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του, ενώ ο φερόμενος ως συνεργός του, ανέφερε ενώπιον των έμπειρων στελεχών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πως βοήθησε μόνο στη μεταφορά της σορού της και δεν είχε καμία εμπλοκή στη δολοφονία της.Θεσσαλονίκη: Πού είναι η έγκυος Γεωργία;- Τι λέει ο σύντροφος και ο  αδερφός... | Ελλάδα Ειδήσεις

Πώς εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ τη σορό

Από την πρώτη στιγμή που οι Αρχές είχαν τις πληροφορίες για το συμβάν, βρέθηκαν στο σημείο που οι δύο άνδρες πέταξαν τη νεκρή Γεωργία, ώστε να κάνουν τις σχετικές έρευνες και να συλλέξουν το υλικό που θα παρουσιάσουν στον ύποπτο.

Ο δεύτερος φέρεται να υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύντροφος δολοφόνησε τη 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό.

Η υπόδειξη αυτή επιτάχυνε τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του οποίου έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της Γεωργίας προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Επίσης, μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατήγγειλε ότι αυτό παραβιάστηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα, που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Θεσσαλονίκη: Πού είναι η έγκυος Γεωργία;- Τι λέει ο σύντροφος και ο  αδερφός... | Ελλάδα Ειδήσεις

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο σύντροφος της εγκύου έχει επίσης καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2 – 3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, ενώ το κινητό του είχε μπει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της εγκύου στο μικροσκόπιο των Αρχών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ναι» σε debate των «έξι» από Κυριάκο Μητσοτάκη… εν αναμονή δημοσκοπήσεων

Her News b

Υπόθεση Πάτρας: Η μικρή Τζωρτζίνα “έφυγε” από τη ζωή μέσα σε 20 λεπτά

HerNewskl

Ίγκορ Σιπνιέφσκι: Έφυγε από την ζωή στα 47 του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

HerNews ka