HerNews.gr
Social News

Georgina Rodriguez: Πυροδότησε φήμες νέας εγκυμοσύνης – Δείτε τις φωτογραφίες

Η σύντροφος του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, έχει πυροδοτήσει φήμες ότι θα μπορούσε να είναι ξανά έγκυος μετά τη δημοσίευση πρόσφατων φωτογραφιών της.

Μόλις πριν από λίγες μέρες το καυτό θέμα της συζήτησης ήταν η πιθανή κρίση στη σχέση της Georgina Rodriguez και του Christiano Ronaldo, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αλλά οι εικασίες είναι πολλές ότι η Georgina θα μπορούσε να είναι έγκυος σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το τρίτο της παιδί με τον επί χρόνια σύντροφό της Christiano Ronaldo.

Στην τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ήρθε μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, δημοσίευσε μια φωτογραφία της να ταξιδεύει σε ιδιωτικό αεροπλάνο συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Η οικογένειά μου, η ζωή μου», δίπλα σε πολλές εικόνες με τα παιδιά και άλλους οικογενειακούς φίλους.

Αν και η ίδια η λεζάντα δεν προκάλεσε πολλά, ορισμένοι από τους ακόλουθούς της ένιωσαν ενθάρρυνση να τη ρωτήσουν απευθείας εάν είναι έγκυος – και η Rodriguez  επέλεξε να μην απαντήσει σε κανένα από αυτά.

Ένας από αυτούς σχολίασε: «Περιμένει μωρό!», ενώ ένας άλλος είπε: «ή φιλάει την κοιλιά γιατί υπάρχει μωρό στο δρόμο;».

Αυτό που φαίνεται επίσης ξεκάθαρο είναι ότι θα σταματήσει τις πληροφορίες που προέκυψαν πριν από μήνες και υποδηλώνουν ότι οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού, πέρα ​​από την φαινομενικά τεταμένη σχέση της Georgina με την οικογένεια του Ronaldo και την κούραση του ποδοσφαιριστή λόγω του πολυτελούς τρόπου ζωής της.

Δεν φαίνεται να είναι αλήθεια, αν κρίνουμε από τα σχόλια της αδερφής του Cristiano στις φωτογραφίες της Georgina , καθιστώντας σαφές ότι λατρεύουν η μια την άλλη.

Πόσα παιδιά έχουν μαζί η Georgina και ο Christiano;

Τον Ιούνιο του 2017, επτά χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου του γιου, Cristiano Jr, από παρένθετη μητέρα, τα δίδυμα του Ronaldo, Mateo και Eva , γεννήθηκαν στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια με τη βοήθεια μιας παρένθετης μητέρας.

Όπως και με τον πρωτότοκό γιό του, ο Ronaldo είναι στην ευχάριστη θέση να επιδεικνύει τα δίδυμα παιδιά του και εμφανίζονται τακτικά τόσο στο Instagram του όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κοπέλας του Georgina.

Λίγο πριν, το 2016, η Georgina , τώρα 29 ετών, είχε ερωτευτεί τον ποδοσφαιριστή 38 ετών, αφού τον γνώρισε ενώ εργαζόταν για την Gucci στη Μαδρίτη. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει και από τότε είναι μαζί.

Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί, ένα κορίτσι με το όνομα Alana Martina , τον Ιούλιο του 2017, και απέκτησαν ένα άλλο κορίτσι, την Bella , το 2022, την ίδια στιγμή που ανακοίνωναν τον τραγικό θάνατο του νεκρού αγοριού τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγγελος Μπράτης: Ποζάρει χωρίς ρούχα στις καλοκαιρινές του διακοπές (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Πέννυ Μπαλτατζή: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής της

Her News