HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λάκης Γαβαλάς για Νίκο Βέρτη & τη σύντροφό του: «Είδα δυο αγαπημένους ανθρώπους»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Χριστιάνα Κοχλατζή με αφορμή το νέο επιχειρηματικό βήμα του Νίκου Βέρτη, το οποίο ο γνωστός σχεδιαστή επιμελείται.

Μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς, μίλησε και για τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη, Εμμανουέλα αποκαλύπτοντας ότι την έχει γνωρίσει.

«Έχω γνωρίσει την κοπέλα του Νίκου Βέρτη, είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι. Μου είπαν “αυτή είναι η κοπέλα του Νίκου Βέρτη”. Δεν μιλάμε όμως για τέτοια πράγματα, δεν έχουμε τέτοια σχέση, το αποφεύγω κι εγώ. Είναι πολύ αγαπημένοι. Είδα δυο αγαπημένους ανθρώπους», αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής.

Αναφορικά με το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Η δική μου ερμηνεία – που είμαι ένα no gender άτομο – είναι πως για να ολοκληρωθεί η σχέση ενός ζευγαριού χρειάζεται ένα ον που λέγεται παιδί. Όταν κάποιος βάζει μία παρένθετη μητέρα, θεωρώ πως είναι πολύ πιο σίγουρος ότι θα αφοσιωθεί σε αυτή την ύπαρξη που λέγεται “παιδί”».

«Εγώ δεν θα το ‘κανα. Αν το παιδί δεν πει «μαμά» (…) Τα συνοδεύουν πάντα νταντάδες τα παιδιά (των ομόφυλων ζευγαριών), για να τους δώσουν με αυτόν τον τρόπο το γυναικείο στοιχείο. Πόσες νταντάδες όμως από αυτές μένουν ίδιες όλα τα χρόνια;», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τριαντάφυλλος: Νέα πυρά κατά Κωνσταντίνου Βασάλου – «Αποτυχημένος πανελίστας, ήθελες κέρμα για να μιλήσεις»

Her News

Έρρικα Πρεζεράκου: “Το ατύχημα που είχα ήταν μια ιδιαίτερη πρόκληση για εμένα”

HerNewskl

Πασχάλης: « Ήμουν σουπερστάρ – Ο κόσμος στις συναυλίες μου είχε παρόμοιες αντιδράσεις με τις εμφανίσεις των Beatles»

Her News