HerNews.gr
Beauty

Medium haircuts: Η νέα τάση για την άνοιξη του 2024

medium haircuts-hernews

Οι τάσεις στα κουρέματα αλλάζουν διαρκώς και εσύ επιβάλλεται να είσαι πάντα ενημερωμένη. Τα medium haircuts είναι τo must-have κούρεμα και εμείς δε μένει παρά να συμφωνήσουμε. 

Τα κουρέματα μεσαίου μήκους έρχονται ξανά στο προσκήνιο της τέχνης της κομμωτικής. Το συγκεκριμένο haircut μπορείς να το συνταντήσεις και με το όνομα “medium length haircuts”. 

medium haircuts-hernews

Στα catwalks είναι φανερό πως έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών διάσημων brands και στα κομμωτήρια ολοένα και περισσότερες γυναίκες ζητούν το συγκεκριμένο κούρεμα. 

Τι είναι τα medium haircuts;

Το παραπάνω κούρεμα αγγίζει το κάτω του πιγουνιού ή διαφορετικά τη μέση του λαιμού. Δε χρειάζεται να έχεις ίσια μαλλιά για να υιοθετήσεις ένα από τα medium haircuts. Ταιριάζει απόλυτα και σε σγουρά μαλλιά, ανεξαρτήτως μάκρους. Ποια είναι τα styling που θα απογειώσουν τη ήδη υπέροχο look σου;

  1. Sleek καρέ
  2. Clavicut 
  3. Ασύμμετρο shaggy

Τα μαλλιά σου είναι το στέμμα σου και πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα και τα hair trends βοηθούν σε αυτό. 

medium haircuts-hernews

Ο λόγος που είναι τόσο αγαπημένο πολλών beauty experts οφείλεται στο γεγονός πως είναι το πιο easy to style κούρεμα. Επίσης δε θα χρειαστείς ιδιαίτερο χρόνο να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου.

Φυσικά, ο όγκος στα μαλλιά είναι το Α και το Ω. Σε αυτό το σημείο έρχεται και το συγκεκριμένο trend για να κάνει την εμφάνιση σου πιο stylish και πιο chic. 

Γνώριζες πως το συγκεκριμένο κούρεμα είναι matchy-matchy με τις αφέλειες;  H χωρίστρα σου μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να φαίνεται πάντοτε must-have. Ακόμη και μια χωρίστρα στο πλάι θα σε κάνει να θυμίζεις British girl.

Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που έχουν έντονες μπούκλες. τότε φρόντισε τα layers να στολίσουν τα μαλλιά σου. Με αυτόν τον τρόπο, οι μπούκλες σου θα αποκτήσουν τον σχηματισμό που τους αρμόζει και θα φαίνεσαι πάντα σα να έφυγες μόλις από το κομμωτήριο. 

Είσαι έτοιμη για την απόλυτη αλλαγή;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Smile lines: Πώς να βελτιώσεις τις ρυτίδες γύρω από το στόμα;

HerNewskl

‘Άρωμα μαλλιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl

Honey wheat blonde: Η πιο ζεστή απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα!

HerNewskl