HerNews.gr
Μόδα

Το leopard print επιστρέφει: Δείτε πώς να το φορέσετε το 2024

Το leopard print κάνει το δρόμο του στις πασαρέλες και στο street style. Ένα από τα εξαιρετικά μοντέρνα prints της σεζόν , ωστόσο έχει προσθέσει μια ανατροπή στην γκαρνταρόμπα εδώ και δεκαετίες. Ήταν με τη σειρά του ένα σύμβολο chic και κομψότητας στην πρώτη επίδειξη μόδας του Christian Dior το 1947, που φορέθηκε από την Jackie Kennedy και τη βασίλισσα Ελισάβετ, τότε του σέξι και επαναστατικού πνεύματος στις πανκ και ροκ αντικουλτούρες με προσωπικότητες όπως ο David Bowie και η Madonna.

 Μια τάση που ενέπνευσε τον Gianni Versace , τον Roberto Cavalli και πολλούς άλλους δημιουργούς εκείνη την εποχή, τόσο που μπήκε στην ιστορία πολλών οίκων ( Alaïa το 1991, Yves Saint Laurent από το 1968). 

Η Kate Moss δεν έχει σταματήσει να το φοράει από εκείνα τα χρόνια, κάνοντάς το την υπογραφή πολλών εμφανίσεων της. Έκτοτε, το print έκανε μερικές αξιοσημείωτες εμφανίσεις στην τραγουδίστρια Adele και την ηθοποιό Anne Hathaway.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLUMARINE (@blumarine)

Αυτή τη σεζόν, το leopard print ενσαρκώνει τη δύναμη και τη θηλυκότητα σε ένα ασαφές φόρεμα του Dior ή κολλητό στο σώμα στο Blumarine.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Πέρα από τις πασαρέλες, το leopard print μπορεί να αποδειχτεί πιο δύσκολο να συνδυαστεί καθώς το όριο μεταξύ πολυπλοκότητας και υπερβολικής δόσης ξεπερνιέται γρήγορα. Ωστόσο, παραμένει ένα print με χαρακτήρα και που αποπνέει αυτοπεποίθηση, καθιστώντας το πολύ επιθυμητό. Εδώ είναι 5 τρόποι για να το φορέσετε χωρίς ψεύτικη νότα, στίγματα σε street style. 

Με μια τσάντα

Ένα αξεσουάρ που έχει style ενώ φοριέται εύκολα σε καθημερινή βάση. Θυμόμαστε ιδιαίτερα την τσάντα της Kate Moss που αναβίωσε το πολύ απλό της ντύσιμο που αποτελείται από ένα λευκό μπλουζάκι και ένα μπλε τζιν.

Με ένα ζευγάρι παπούτσια

Ένα άλλο εύκολο αξεσουάρ στο συνδυασμό, ένα ζευγάρι παπούτσια με print φέρνει μια πολύ σίγουρη και έντονη πλευρά σε ένα ντύσιμο. Σημειώστε ότι οι ζεστές μονόχρωμες αποχρώσεις συμπληρώνουν τέλεια αυτή την εκτύπωση.

Σε ένα ρευστό κομμάτι

Για να φέρετε ελαφρότητα σε ένα ήδη πολύ δυνατό μοτίβο, τα αέρινα κομμάτια σε σατέν υλικό είναι μια εύκολη επιλογή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γίνεσαι κουμπάρα; Πάρε ιδέες για το φόρεμα που θα επιλέξεις!

Her News

Γιατί το baby doll φόρεμα θα είναι η πιο δημοφιλής τάση αυτό το καλοκαίρι

HerNews ka

Σακίρα: To naked dress πρωταγωνίστησε στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry

HerNewskl