HerNews.gr
Beauty

Victoria Beckham: Η ρουτίνα περιποίησης της μπορεί να σας δώσει τη λαμπερή επιδερμίδα των ονείρων σας

Αν είστε ένθερμος θαυμαστής της συλλογής μακιγιάζ της Victoria Beckham, θα γνωρίζετε ήδη ακριβώς τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα για να επιτύχει την υπογραφή της με φρέσκο ​look (ένδειξη: τα στυλό Contour Stylus και τα χαρακτηριστικά Reflect Highlighter Stick).

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε όμως, είναι αυτό που κάνει στα παρασκήνια για να διατηρήσει την εν λόγω λάμψη και να διατηρήσει το δέρμα της λαμπερό.

Ευτυχώς, η Victoria Beckham απλώς μας άφησε (και τους 32 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram) να ασχοληθούμε με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της και, ενώ περιλαμβάνει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, είναι αναζωογονητικά συνοπτική και επομένως δεν είναι καθόλου ακατόρθωτη.

Ακολουθεί μια ματιά στη ρουτίνα περιποίησης της Victoria Beckham.

βικτορία-μπέκαμ-περιποίηση δέρματοςΜαζί με την εφαρμογή δύο φορές την ημέρα του Cell Rejuvenating Power Serum και Cell Rejuvenating Power Priming Moisturiser, που δημιουργήθηκαν και τα δύο σε συνεργασία με τον Dr Augustinus Bader το 2020, η ρουτίνα περιποίησης της Victoria Beckham περιλαμβάνει επίσης καθημερινή χρήση μιας λάμπας LED για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και τη μείωση της φλεγμονής. 

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο από τα Instagram Stories της ποια μάρκα μάσκας προτιμά, φαίνεται ξεκάθαρα να απολαμβάνει ένα “μαγικό” κάτω από το μπλε περιβάλλον, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες και την ικανότητά του να αντιμετωπίζει τον τόνο και την υφή του δέρματος.

Όσο της αρέσει η χρήση συσκευών περιποίησης, η Victoria είναι επίσης ξεκάθαρα κολλητή με την παραδοσιακή περιποίηση του δέρματος: το δεύτερο στοιχείο στο καθεστώς της την βρίσκει να ποζάρει στο μπάνιο της, φορώντας μια κρέμα προσώπου που δημιουργήθηκε για εκείνη από διασημότητες προσώπου.

Για να διασφαλίσει ότι η περιποίηση της επιδερμίδας της είναι όσο πιο αποτελεσματική μπορεί, η VB βασίζεται σε ένα τρίτο βήμα, με τη βοήθεια της Grant και του έμπιστου δερματοπλανιστή της (μια συσκευή καλλυντικού νυστεριού που χρησιμοποιείται από έναν ειδικό για την σχολαστική απολέπιση του δέρματος).

Τώρα, το μόνο που μένει είναι να κάνουμε πράξη τη ρουτίνα της Victoria και να περιμένουμε επιδερμίδα τόσο αστραφτερή όσο η δική της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το minimal chic μανικιούρ που επιβάλλεται να το δοκιμάσετε!

HerNewskl

Bloss: Το απόλυτο makeup trend για το φετινό καλοκαίρι

HerNewskl

6 Κόλπα για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

Her News