HerNews.gr
Μόδα

Γιατί το baby doll φόρεμα θα είναι η πιο δημοφιλής τάση αυτό το καλοκαίρι

Ξεκινώντας από τον Cristóbal Balenciaga το 1958, το baby doll φόρεμα, το οποίο αναγνωρίζεται από τα φουσκωμένα μανίκια και το φουντωτό βολάν κάνει μια νέα εισβολή στις πασαρέλες της σεζόν. Στις επιδείξεις μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024, αυτό το στυλ που μεταγλωττίστηκε από τη Jane Birkin και την Brigitte Bardot τη δεκαετία του 1960 παρουσιάζεται με απατηλά σεμνά μοντέλα: δεν υπάρχουν άλλα χρώματα καραμέλας και άλλες οπισθοδρομικές λεπτομέρειες, οι δημιουργοί διασκεδάζουν με τα υλικά και επιβάλλουν ένα αιχμηρό και εκλεπτυσμένο στυλ ντυσίματος, συνώνυμο της θηλυκότητας και του σέξι.

Πώς να φορέσετε το baby doll φόρεμα αυτή τη σεζόν;

Πολλές προσωπικότητες, με τα χρόνια, έχουν υιοθετήσει το baby doll φόρεμα. Μια τρέλα που συνδέεται, εν μέρει, με το φαινόμενο που περιέβαλε τη Barbie φέτος. Η ταινία της Greta Gerwig , στην οποία πρωταγωνιστεί η Margot Robbie στον ρόλο της διάσημης κούκλας, έσπασε τα ταμεία. Σίγουρα, οι σχεδιαστές δεν έμειναν στο signature ροζ της Barbie, αλλά αποκάλυψαν μια πληθώρα από φορέματα baby doll ακολουθώντας τη δική τους αισθητική.Molly Goddard printempst 2024Αρκετοί οίκοι έχουν κάνει το baby doll με την υπογραφή τους, όπως η δανέζικη μάρκα Cecilie Bahnsen ή η Molly Goddard. Αν η πρώτη αποκάλυψε, αυτή τη σεζόν, άψογα στυλ ή μαρκαρισμένα με καρό μοτίβα, η δεύτερη, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, έβαλε στα φορέματά της ένα 100% μποέμ πνεύμα.

Όμως ο βασιλιάς αυτής της τάσης, για την άνοιξη-καλοκαίρι 2023, παραμένει ο Jonathan Anderson , ο οποίος, στο Loewe , έχει επιδοθεί στο να φανταστεί αξεσουάρ από τον κόσμο της κούκλας. Κάπως έτσι μπήκαν στην πασαρέλα τα παπούτσια με εφέ καουτσούκ, με τακούνια ή παπούτσια κοντά όπως αυτά που λάτρευε η διάσημη κούκλα, Polly Pocket ή Minnie Mouse.

Loewe άνοιξη 2023Γιατί μας αρέσουν τα baby doll; Γιατί είναι πρακτικά αδύνατο να κάνεις λάθος στον συνδυασμό. Μάξι ή μίνι, στρωμένο πάνω από παντελόνι ή βερμούδα, ενισχυμένο με παστέλ, ζωηρά χρώματα ή ασπρόμαυρο, σε συνδυασμό με στιλέτο, μπαλαρίνες ή μπότες… Αυτό το φόρεμα, σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Η απόδειξη σύμφωνα με τις προσωπικότητες που απαθανατίστηκαν στους δρόμους της Εβδομάδας Μόδας.Street style à la Fashion Week

Street style στην εβδομάδα μόδας

Χαμηλόμεση φούστα: Θα είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Τα outfits που ξεχωρίσαμε από τη βασίλισσα του στυλ

Her News

Hailey Bieber: Εμφανίστηκε με το επόμενο χειμερινό trend

HerNewskl

Mermaidcore Trend: Πως να υοθετίσετε την νέα άκρως καλοκαιρινή τάση που μας κάνει να δείχνουμε σαν γοργόνες!

HerNews ka