HerNews.gr
Beauty

6 Κόλπα για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

Σε όλες μας αρέσει να μυρίζουμε όμορφα όλη την ημέρα, αλλά συχνά παρατηρούμε ότι το άρωμα που έχουμε βάλει αρχίζει να εξασθενεί το μεσημέρι.

Αυτό συμβαίνει επειδή το εφαρμόζεις με λάθος τρόπο, και ναι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, υπάρχει λάθος και σωστός τρόπος για να βάλεις ένα άρωμα.

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές που θα κάνουν το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο.

1. Άπλωσε το άρωμά σου μετά το ντους σας σε βρεγμένο δέρμα

Το υγρό δέρμα θα κλειδώσει την μυρωδιά του αρώματος, εμποδίζοντας κιόλας τα ευαίσθητα υφάσματα που μπορεί να φοράς με το να λερωθούν. Περίμενε λίγα λεπτά να στεγνώσει το άρωμα πριν φορέσεις τα ρούχα σου. Αν ντυθείς πολύ γρήγορα, το άρωμα θα σβήσει.

2. Ψέκασε απευθείας στα σωστά σημεία

Τα αρώματα αντιδρούν στη θερμότητα, οπότε η εφαρμογή αρώματος στα σωστά σημεία θα δώσει διάρκεια στο άρωμα. Ψέκασε στον λαιμό, στον αυχένα, στους καρπούς και στο εσωτερικό των αγκώνων.

3. Ψέκασε κοντά στο δέρμα σου

Ο ψεκασμός του αρώματος από απόσταση στον αέρα όχι μόνο σπαταλά πολύ από το μπουκάλι σου, αλλά και μετά βίας κάνει το άρωμα να διαρκεί πολύ. Ψέκασε το άρωμα απευθείας στο δέρμα σου για να το κάνεις να διαρκέσει περισσότερο.

4. Απέφυγε να τρίβεις τους καρπούς σου μεταξύ τους

Αν τρίψεις τους καρπούς σου μεταξύ τους, οι νότες κορυφής θα σπάσουν και θα ξεθωριάσουν πιο γρήγορα, επομένως το άρωμά σου δεν θα διαρκέσει πολύ.

5. Προετοίμασε με λίγη βαζελίνη το δέρμα σου

Η βαζελίνη βοηθά στη διατήρηση του αρώματος για περισσότερο. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μια ενυδατική κρέμα σώματος για να κλειδώσεις το άρωμα, ώστε να διατηρηθεί για περισσότερη ώρα.

6. Ψέκασε 2 ή 3 σταγόνες από το άρωμα στη βούρτσα των μαλλιών σου

Για επιπλέον διάρκεια ψέκασε λίγες σταγόνες αρώματος στη βούρτσα των μαλλιών σου και χτενίσου. Όμως, απέφυγε να ψεκάζεις απευθείας στα μαλλιά, καθώς το αλκοόλ τους κάνει κακό.

Κρέμα χεριών: Πώς θα επιλέξετε σωστά;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Οι βιταμίνες που βοηθούν τα μαλλιά σας να μακρύνουν!

HerNewskl

Barbara Palvin: Η εκθαμβωτική της εμφάνιση στο Φεστιβάλ της Βενετίας

HerNewskl

Λάθη που καταστρέφουν τα μαλλιά μας

Her News