HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λένα Ζευγαρά: «Ο Βασίλης Καρράς έγραψε το πρώτο μου τραγούδι και δεν ζήτησε χρήματα»

Η Λένα Ζευγαρά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1 στην εκπομπή «Fay’s Time» και παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά.

Μεταξύ άλλων, η Λένα Ζευγαρά αναφέρθηκε και στον Βασίλη Καρρά αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης έγραφε τραγούδια για συναδέλφους του και δεν ζητούσε χρήματα.

«Μου έδωσε το πρώτο μου τραγούδι και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό. Είναι τιμή μου γιατί νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος. Τιμή μου. Τον Βασίλη Καρρά δεν τον γνώριζα προσωπικά, μου δόθηκε το τραγούδι “Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει”, μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησα να το δειγματίσω, το λάτρεψα και το πίστεψα από την αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω “τι σας χρωστάω γι’ αυτό το τραγούδι”;

Μου απάντησε πως το μόνο που θέλει είναι όταν θα έφτανα ψηλά, να μην ξεχάσω τον Βασίλαρο. Έτσι μου είπε και πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ. Ο Βασίλης είναι ένας θρύλος, γιατί δεν μου έρχεται κάποια άλλη λέξη, που έχει βοηθήσει εκτός από εμένα, πολλούς νέους καλλιτέχνες. Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε τίποτα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τρέμει η φωνή  μου», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Λένα Ζευγαρά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαριέττα Χρουσαλά: Όλα όσα είπε για την τηλεοράση & την οικογένειά της

Her News b

Βλάσσης Χολέβας: «Είναι φιλικές οι σχέσεις μου με την Μαρίνα Πατούλη»

Her News b

Γιώργος Κακοσαίος: «Ένα βύσμα μπορεί να σε πάει στην πόρτα, αν ο κόσμος κρίνει ότι δεν είσαι καλός θα σε πετάξει έξω»

HerNews ka