HerNews.gr
Beauty

Φαίη Σκορδά: Έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της

Η Φαίη Σκορδά, με τον χαρακτηριστικό της σταθερό και κομψό τρόπο, διατηρεί πάντα μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στο μακιγιάζ της, επιλέγει συχνά απαλά ροζ και nude κραγιόν, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Σε ειδικές περιστάσεις, όμως, το φλογερό κόκκινο κραγιόν γίνεται η επιλογή της, προσδίδοντας σαρκώδη και σαγηνευτική εμφάνιση.

Φαίη Σκορδά: Έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της

Στα μαλλιά, η Φαίη επιλέγει πάντα το φωτεινό ξανθό, ένα χρώμα που ανήκει στο ρεπερτόριο των Scandi girls, των γυναικών που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας από τις χώρες του Βορρά. Το μήκος των μαλλιών της κυμαίνεται μεταξύ του ύψους των ώμων και λίγο πάνω από το στήθος, προσδίδοντας μια chic και σοφιστικέ πινελιά στο σύνολο της εμφάνισής της. Τα κοντά μαλλιά εκτός από κομψά, προσθέτουν μια δόση νεανικού στυλ στην εικόνα της.

Παρά την παρατεταμένη προτίμησή της για το κοντό καρέ, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να υιοθετήσει μια ανατρεπτική αλλαγή στο χτένισμα της. Κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή της, Fay’s Time, στο ΣΚΑΪ, εντυπωσίασε το κοινό με μακριά μαλλιά.

Η Φαίη αποφάσισε να διαφοροποιήσει το στυλ της, αφήνοντας πίσω της το κοντό καρέ που την χαρακτήριζε τόσο καιρό. Τα μαλλιά της πλέον φτάνουν κάτω από το στήθος, προσθέτοντας έναν διαφορετικό αέρα στην εικόνα της. Για να επιτύχει αυτό το νέο look, η Φαίη πρόσθεσε extensions, προσδίδοντας όγκο και μήκος στα μαλλιά της.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με τα μακριά μαλλιά να αναδεικνύουν μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cellophane nails: Τα nude χρώματα επανέρχονται στο προσκήνιο!

HerNewskl

Γήρανση: Ρυτίδες στο λαιμό και τρόποι αντιμετώπισης

Her News

Off Campus Cut: Το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε French girl

HerNewskl