HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Τα 7 αφροδισιακά αρώματα που μπορούν να τονώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

Καθώς η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να ενισχύσουν τον ρομαντισμό και την οικειότητα για την γιορτή των ερωτευμένων.

Το να φοράτε αφροδισιακά αρώματα μπορεί να ενισχύσει την αισθησιακή σας ανδρεία για μια μακρά νύχτα με άγριο ρομαντισμό ή τρυφερά φιλιά, ανάλογα με το άρωμα που έχετε επιλέξει.υλάνγκ-υλάνγκ

Υλάνγκ Υλάνγκ

Το λουλουδένιο άρωμα γνωστό ως ylang-ylang είναι γνωστό ότι βοηθά στη χαλάρωση και τη σεξουαλική επιθυμία. Στην Ινδονησία, τα νιόπαντρα ζευγάρια μπορούν συχνά να βρουν τα κρεβάτια τους διακοσμημένα με πέταλα ylang-ylang για να ενθαρρύνουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

Βανίλια

Αν και η βανίλια συνδέεται συνήθως με το να είσαι ήπιος, το άρωμα της ζεστής βανίλιας σε ένα υπνοδωμάτιο κάνει τα πράγματα να μην είναι βαρετά αλλά πολύ πικάντικα. Οι γκουρμέ μυρωδιές μερικές φορές μας κάνουν να θέλουμε να αγκαλιαστούμε και να έρθουμε λίγο πιο κοντά, έτσι ένα άρωμα βανίλιας μπορεί να είναι ένα δελεαστικό πράγμα για να μυρίσει ένας σύντροφος. 

Σανδαλόξυλο

Ένα άλλο άρωμα  είναι το σανδαλόξυλο επειδή συνδυάζεται καλά με άλλα αρώματα. Το σανδαλόξυλο είναι ένα πολύ περιζήτητο αρωματικό υλικό, που αποτελεί μια όμορφη βάση για πολλά αρώματα, λόγω της ικανότητάς του να μετατοπίζεται και να αλλάζει ανάλογα με τα υλικά με τα οποία συνδυάζεται.

φωτισμένο δωμάτιο με κεριά

Δυόσμος

Ο δυόσμος μπορεί να σας κάνει να μυρίζετε μέντα, φρέσκια και καθαρή, κάτι που είναι μια εύκολη επιλογή για τους λάτρεις. Αυτό μπορεί να φαίνεται απίθανο, αλλά ο δυόσμος θα μπορούσε σίγουρα να θεωρηθεί ένα σύγχρονο, αν και απροσδόκητο, αφροδισιακό! Το παν είναι να μυρίζεις φρέσκα, καθαρά και όμορφα.

Το άρωμα σημαίνει για τον σύντροφό σας ότι, παρόλο που μυρίζετε καθαριότητα, είστε έτοιμοι για να…. “λερωθείτε”.

Φράουλα

Οι φράουλες συσχετίζονται συχνά με μια ρομαντική περίσταση, ιδιαίτερα όταν ανταλλάσσουμε μια ζουμερή μπουκιά από μια φράουλα καλυμμένη με σοκολάτα. Η φράουλα συχνά αντιπροσωπεύει την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα. Οι φράουλες είναι ζουμερές, φρέσκες και εντελώς ρομαντικές.

Ένας άλλος τρόπος για να εντάξετε τις φράουλες στη σεξουαλική σας ζωή είναι να χρησιμοποιήσετε το άρωμα στην κρεβατοκάμαρά σας, είτε ως άρωμα στο σπίτι είτε ως λιωμένο κερί.

ρομαντικό δωμάτιο

Βιολέτα

Εάν θέλετε μια εναλλακτική λύση για ένα άρωμα τριαντάφυλλου, σκεφτείτε ένα άρωμα βιολέτας. Οι βιολέτες συνδέονται συχνά με τον μήνα Φεβρουάριο, καθιστώντας τες ένα τέλειο ταίριασμα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα φρέσκο προφίλ που μπορεί να κάνει μια ωραία αντίθεση με τυπικά, λουλουδάτα  αρώματα.

«Οι γκουρμέ μυρωδιές μας κάνουν μερικές φορές να θέλουμε να αγκαλιάσουμε και να έρθουμε λίγο πιο κοντά, έτσι ένα άρωμα βανίλιας μπορεί να είναι ένα δελεαστικό πράγμα για να μυρίσει ένας σύντροφος», πρόσθεσε ο Howes.

Σοκολάτα

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από τη σοκολάτα, οπότε γιατί να μην συμπεριλάβετε τη μυρωδιά στη στιγμή του πάθους σας; Συνώνυμο με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η σοκολάτα μπορεί να είναι πολυτελής, πλούσια και ζεστή. Ένα αχνό άρωμα ζεστής σοκολάτας στο δέρμα είναι εξαιρετικά φιλόξενο, ελκύοντας το αγαπημένο σας πρόσωπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιατί τα σέξι εσώρουχα είναι σημαντικά και εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας;

HerNews ka

Υπάρχει ερωτική σχέση χωρίς σεξ;

Her News

Λόγοι για τους ο οποίος ο σύντροφός σας έχει καθυστερημένη εκσπερμάτιση

HerNews ka