HerNews.gr
Μόδα

Κατερίνα Στικούδη: Έκανε για ακόμη μια φορά το πιο εντυπωσιακό pregnancy outfit

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον δεύτερο γιό της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Νικόλαος.

Από την ημέρα που ανακοίνωσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την εγκυμοσύνη της, στη σκηνή του Europride 2023 στη Μάλτα, η Κατερίνα Στικούδη δεν σταμάτησε λεπτό τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις ακόμη και τώρα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μάλιστα η τραγουδίστρια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/1 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λάμπης Λιβιεράτος και μαγνήτισε τα βλέμματα για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή της.

Για τη βραδινή της έξοδο, η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε ένα στενό μακρύ φόρεμα σε απόχρωση powder pink, το οποίο συνδύασε με γάντια σε ασορτί απόχρωση, και sneakers.Το πιο εντυπωσιακό part του outfit, ήταν το ροζ γούνινο καπέλο της και το ασορτί γουνάκι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά σκουλαρίκια που έγραφαν “2024” και μαύρα γυαλιά με στρας.

«Σε λίγες ημέρες μπαίνω στον μήνα μου. Περιμένω πώς και πώς να έρθει κοντά μας, να είναι γερός και να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που θέλουμε μαζί του. Την τσάντα του μαιευτηρίου την έχω ετοιμάσει εδώ και καιρό, για να μην με προλάβουν οι καταστάσεις», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: Φόρεσε το λευκό χρώμα που κολακεύει τις καμπύλες

HerNewskl

Αυτή η απλή λεπτομέρεια θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που φοράτε το τζιν σας

HerNews ka

Oscars 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Her News b