HerNews.gr
Μόδα

Αυτή η απλή λεπτομέρεια θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που φοράτε το τζιν σας

Μια νέα τάση στο τζιν μόλις εμφανίστηκε: το να φοράς το τζιν σου με τα ρεβέρ γυρισμένα φαίνεται να έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας φέτος. Στις συλλογές του 2024 , οίκοι και σχεδιαστές αποκάλυψαν ο καθένας το δικό του όραμα για αυτή τη λεπτομέρεια που θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που φοράτε το παντελόνι σας.

Τζιν σε ρολό, η νέα τάση στο τζιν του 2024

Είναι δύσκολο να βρεις τον δρόμο σου, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές τάσεις στο τζιν. Εκτός από το γκρι και καφέ τζιν, το ψηλόμεσο παντελόνι ή το πολύ φαρδύ μοντέλο, η λεπτομέρεια με τα ρεβέρ στο κάτω μέρος του παντελονιού θα εκσυγχρονίσει και θα τονώσει την εμφάνιση το 2024.

Απλά ρίξτε μια ματιά στις πιο πρόσφατες συλλογές οίκων μόδας. Για τον Dior , η Maria Grazia Chiuri αποκαλύπτει ένα τζιν παντελόνι σε ρολό, με το λογότυπο του οίκου. Ακριβώς όπως η Burberry που βάζει την εμπριμέ όπισθεν τόσο στο τζιν όσο και στο σακάκι για την γκαρνταρόμπα του resort 2024.

Dior prefall 2024

Burberry Resort 2024

Στους δρόμους της τελευταίας Εβδομάδας Μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, τα τζιν με γυρισμένα ρεβέρ είχαν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται σε διασημότητες και καλεσμένους στα σόου. Έτσι εθεάθη η Tina Kunakey με έναoversized μοντέλο , σφιγμένο στους αστραγάλους. Ταιριάζει εξίσου με sneakers όπως και με μπότες με τακούνι.

στυλ δρόμου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρινιέρα: Η τάση που μας θυμίζει σίγουρα τα παιδικά μας χρόνια

HerNewskl

Η LANCASTER μοιράζεται το πάθος της για το δέρμα και η νέα συλλογή της γίνεται ανάρπαστη

Her News

Βίκυ Καγιά: Η άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση που έκανε στις Kάννες με must have Beachwear φόρεμα

HerNews ka