HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Κάβουρα: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Τζαβέλλα – Όλες οι πληροφορίες

Η Βίκυ Κάβουρα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Τζαβέλλα όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω της εκπομπής «Happy Day».

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε τη χαρμόσυνη αποκάλυψη το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου ενώ αποκάλυψε και ποιον μήνα κύησης διανύει η Βίκυ Κάβουρα.

«Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, εκείνος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενό του γάμο και όπως λένε οι φήμες είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι ένα ζευγάρι που είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο μαζί και για εκείνη είναι το πρώτο παιδάκι.

Εγώ που την είδα από κοντά φαινόταν λίγο, το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών, είναι πάρα πολύ χαρούμενη, έχει κάνει τον κύκλο εξετάσεων που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε, ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν.

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Τζαβέλλας: Απόδραση για το ερωτευμένο ζευγάρι στο  Παρίσι - InStyleΣτην πρώτη φάση της εγκυμοσύνης τότε με το θέατρο δεν ήταν εύκολα γιατί έπρεπε να ανταποκριθεί στο ρόλο και είχε κάποιες δυσκολίες και αγχώθηκε, αλλά έχει βρει πια τους ρυθμούς της», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Φραγκολιάς: Δεν υπήρχε στους εκλογικούς καταλόγους και δεν κατάφερε να ψηφίσει

HerNews ka

Γιώργος Καπουτζίδης: Τέλος από την παρουσίαση της Eurovision – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Her News b

Αντίνοος Αλμπάνης: “Καλούμαι να διαχειριστώ χρόνιους πόνους από τις θεραπείες”

Her News