HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ντάνιελ Νούρκα: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που «εισβάλει» στο Survivor 2024

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 17/1 μέσω της εκπομπής «Fay’s Time», ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στην ομάδα των διασήμων του Survivor.

Ο Ντάνιελ Νούρκα, είναι ηθοποιός και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα λίγο πριν την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομήνικο

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, ο ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμφωνίας του με την Acun Medya αλλά και τι πιστεύει ότι θα τον δυσκολέψει περισσότερο στο reality επιβίωσης.

«Είπα το “ναι” στην πρόταση της Acun Medya γιατί ήταν και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το θέμα timing. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση του Survivor ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Ευτυχώς με στηρίζει σε όλα», δήλωσε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα,

«Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό, έχω θέμα. Το θυμάμαι και από τον στρατό, μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Είμαι κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Δεν ξέρω να θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο» πρόσθεσε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο 2night Show, είχε δηλώσει: «Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πήγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα».

«Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το μόντελινγκ προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time», είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου 

«Ο πατέρας μου ήρθε το 1997 στην Ελλάδα. Έναν χρόνο αφού γεννήθηκα. Ήρθε μόνος του για να κάνει τα χαρτιά και να βρει να τακτοποιηθεί και όλα αυτά. Μετά ήρθαμε εγώ, η αδερφή μου κι η μητέρα μου. Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα τη μαμά πατρίδα και ψήφισα τώρα και τις δύο φορές», αποκάλυψε ο Ντάνιελ Νούρκα σε δηλώσεις του στο «Πρωίαν σε είδον». 

Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ: Ποιος είναι ο Σκωτζέσος παίκτης του Survivor που έχει γίνει viral στα social media

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λίνα Δρούγκα: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε κλειστό γάμο, στο σπίτι της

Her News

Χάρης Ρώμας για Τέμπη: «Αν ήμουν στην θέση του υπουργού θα είχα ζητήσει την άρση της ασυλίας μου»

HerNews ka

Σοκάρει ο Μάκης Τσέλιος: «Έχασα τον κόσμο γύρω, στράβωσε το στόμα μου, δεν ένιωθα τα πόδια μου»

Her News b