HerNews.gr
Διεθνή

Dua Lipa: Τα παθιασμένα φιλιά με τον σύντροφό της Callum Turner

Η Dua Lipa και το νέο της αγόρι, Callum Turner, φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται μετά από ένα ραντεβού για σούσι στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, το βράδυ της Τρίτης.

Η ποπ σταρ και ο ηθοποιός αντάλλαξαν φιλιά έξω από το Sushi Park, όπου οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν να χαμογελούν, να γελάνε και να αγκαλιάζεται ο ένας με τον άλλο.

Κάποια στιγμή, ο Callum Turner, στάθηκε πίσω από τη Dua Lipa με τα χέρια του γύρω από τη μέση της. Γύρισε το λαιμό της για να του δώσει ένα παθιασμένο φιλί πριν γυρίσει ολόκληρο το σώμα της προς το μέρος του για ένα ακόμη φιλί.

Για την έξοδο – η οποία σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εκδήλωση αγάπης του ζευγαριού από τότε που αποκαλύφθηκε η σχέσης τους – η Dua Lipa φόρεσε ένα oversized, ολόμαυρο σύνολο και τράβηξε τα έντονα κόκκινα μαλλιά της σε έναν στενό κότσο.

Ο Callum Turner, από την πλευρά του, επέλεξε ένα μαύρο σακάκι πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι και ένα γκρι παντελόνι.

«Είναι φρέσκο, αλλά είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον», αποκάλυψε μια πηγή αφού το δίδυμο εντοπίστηκε να χορεύει αργά στο πάρτι της πρεμιέρας για το σόου του Turner «Masters of the Air», προσθέτοντας ότι η Dua Lipa ήταν εκεί «για να τον υποστηρίξει».

Μέρες αργότερα, η νικήτρια Grammy έδειξε για άλλη μια φορά την υποστήριξή της στον σύντροφό της παρακολουθώντας μια από τις εκδηλώσεις τύπου του στο Aero Theatre στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Οι δυο τους συναντήθηκαν αργότερα με μια παρέα φίλων για δείπνο στο R+D Kitchen, όπου βολεύτηκαν σε ένα περίπτερο ενώ απολάμβαναν μια σειρά από φαγητά και ποτά.

Ο Turner έβγαινε στο παρελθόν με την ηθοποιό Vanesa Cirby του «The Crown» από το 2016 έως το 2017, ενώ η Dua Lipa πρόσφατα υπήρξε ζευγάρι με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη, Romen Gavras.

Dua Lipa – Callum Turner: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dolly Parton: Απέρριψε περιπαικτικά την πρόσκληση για τσάι με την Kate Middleton

HerNews ka

Julia Roberts: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια των παιδιών της

HerNewskl

Christina Applegate: Αποκαλύπτει ότι φοράει πάνες ακράτειας ενώ παλεύει με την σκλήρυνση κατά πλάκας

HerNews ka