HerNews.gr
Διεθνή

Christina Applegate: Αποκαλύπτει ότι φοράει πάνες ακράτειας ενώ παλεύει με την σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Christina Applegate μοιράστηκε ειλικρινά ότι φοράει πάνες ακράτειας ενώ παλεύει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η σταρ του «Dead to Me» και η στενή της φίλη Jamie-Lynn Sigler, η οποία έχει επίσης σκλήρυνση κατά πλάκας, ρωτήθηκαν για τις προκλήσεις που συνεπάγεται η ύπαρξη της αυτοάνοσης νόσου κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης στο People που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

«Λοιπόν, κατουράς… στο παντελόνι σου», απάντησε η Applegate. «Επειδή μάλλον δεν μπορείς να φτάσεις στην τουαλέτα εγκαίρως. Οπότε ναι, πάνες».

Christina Applegate

Jamie-Lynn Sigler και Christina Applegate στο εξώφυλλο του People.Το περιοδικό ανέφερε ότι η ηθοποιός – η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021 αλλά είπε στο “Good Morning America” ​​αυτή την εβδομάδα ότι “πιθανότατα το είχε για έξι ή επτά χρόνια” πριν – κατέβασε το τζιν της για να αποκαλύψει ότι φορούσε μια πάνα διακοσμημένη με φλοράλ σχέδιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η Sigler, η οποία αποκάλυψε το 2016 ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας όταν ήταν 20 ετών, υποστήριξε ότι δεν είναι λάτρης των επιλογών για σχέδια για πάνες.

Η Christina Applegate και η Jamie Lynn Sigler θέλουν ξεκάθαρα να παραμένουν θετικές σχετικά με την κατάστασή τους, καθώς επεσήμαναν ξεκαρδιστικά ορισμένα από τα «πλεονεκτήματα» της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

«Πρώτα απ’ όλα, το παρκάρισμα είναι φοβερό», είπε η Christina με την οποία συμφώνησε η Sigler.

Η Applegate μοιράστηκε επίσης ότι το να έχεις «καθίσματα με αναπηρικό αμαξίδιο», να επιβιβάζεσαι νωρίς σε αεροπλάνα και να σε σπρώχνουν στα αεροδρόμια είναι «καταπληκτικό».

Τα τελευταία χρόνια, οι ηθοποιοί έχουν στραφεί η μία προς την άλλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες της ασθένειας και δημιούργησαν έναν συγκινητικό δεσμό στους κοινούς αγώνες τους.The Sopranos' Actor Jamie-Lynn Sigler and MS: Life After Diagnosis

«Είμαστε σε δύο πολύ διαφορετικά μέρη με σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά βοηθάμε η μια την άλλη. Η Christina με άνοιξε», μοιράστηκε η Sigler. «Δεν συνειδητοποίησα πόσο απεγνωσμένα χρειαζόμουν να σταματήσω να προσπαθώ να είμαι τέλεια. Ένα πράγμα που δεν έχω κάνει τα τελευταία 23 χρόνια είναι να παραδεχτώ ότι ήταν δύσκολο, γιατί δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν».

Η Applegate, η οποία αποκάλεσε τη μάχη της “σ@@νια”, σημείωσε ότι μπορεί να είναι απολύτως ειλικρινής με την Sigler επειδή γνωρίζουν τον ίδιο πόνο.

«Είναι το μόνο άτομο που με ξέρει πραγματικά», είπε. «Μπορώ να μιλήσω για οτιδήποτε μαζί της. Δυσκοιλιότητα, διάρροια…».

Σοκάρει η Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Ζω στην κόλαση»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η επική απάντηση του Netflix… στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Her News

Μπραντ Πιτ – Ινές Ντε Ραμόν: «Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ»

HerNews ka

«Έφυγε» από τη ζωή η δημιουργός της μίνι φούστας, Μέρι Κουάντ

Her News