HerNews.gr
Διεθνή

Dolly Parton: Απέρριψε περιπαικτικά την πρόσκληση για τσάι με την Kate Middleton

Η Dolly Parton προσκλήθηκε για τσάι με την Kate Middleton, αλλά απέρριψε παιχνιδιάρικα την ευκαιρία γνωρίζοντας ότι η συνάντηση δεν θα βοηθούσε τις πωλήσεις των δίσκων της.

Ενώ ήταν στο BBC Radio 2 , η παρουσιάστρια Claudia Winkleman ρώτησε την Dolly Parton εάν σχεδίαζε να δει περισσότερο Λονδίνο. Έχει δει την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια των ετών της περιοδείας της, αλλά αυτή τη φορά, η ομάδα της είχε το πρόγραμμά της τόσο γεμάτο που δεν μπορούσε να συναντήσει την Kate Middleton μεταξύ της προώθησης του άλμπουμ της Rockstar.

«Αυτή τη φορά, Λόρντι, με κάλεσαν να πιω τσάι με την Kate», είπε η Parton. «Και ένιωσα τόσο άσχημα… Δεν μπορούσα καν να πάω! Είχαν στηθεί όλα αυτά τα πράγματα».Η Ντόλι Πάρτον εμφανίζεται στη σκηνή κατά τη διάρκεια της 37ης Ετήσιας Τελετής Εισαγωγής στο Rock & Roll Hall of Fame στο Microsoft Theatre στις 05 Νοεμβρίου 2022

 

Η τραγουδίστρια σκέφτηκε ότι ήταν μια «πολύ γλυκιά και ωραία» χειρονομία εκ μέρους της Kate να την προσκαλέσει για τσάι. «Και μια από αυτές τις μέρες θα τα καταφέρω… Θα ήταν υπέροχο!»

Στη συνέχεια, η Parton αστειεύτηκε ότι υπήρχε ένας άλλος λόγος για να παραλείψει το ραντεβού για τσάι, πέρα ​​από το πολυάσχολο πρόγραμμά της.

«Δεν επρόκειτο να προωθήσει το ροκ άλμπουμ μου, οπότε έπρεπε να πω όχι», είπε αστειευόμενη η Dolly Parton.Αικατερίνη, Πριγκίπισσα της Ουαλίας

Παρόλο που η Parton έχασε την ευκαιρία της να συναντήσει τους βασιλιάδες κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει εμφανιστεί για τη βασιλική οικογένεια στο παρελθόν. Το 1977,  έπαιξε στο Ασημένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισσάβετ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Δείτε την μινιμαλιστική της έπαυλη στο Λος Άντζελες αξίας 60 εκατ. δολαρίων

HerNews ka

Blake Lively: Έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

HerNewskl

NASA: Αστεροειδής πέρασε σήμερα «ξυστά» από τη Γη – Διαλύθηκε ψηλά στην ατμόσφαιρα (Εικόνα)

HerNews ka