HerNews.gr
Social News

Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη ζωγραφιά του γιού της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και ένα χρόνο έχει αφοσιωθεί πλήρως στον γιό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, Βλάσση.

Μάλιστα η παρουσιάστρια μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα της νέας της καθημερινότητας ως μαμά, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τον λόγο που δεν ανεβάζει συχνά τις στιγμές με τον γιό της.

«Κάνουμε baby swimming από τον πέμπτο μήνα, απλώς δε δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί, γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άνδρας μου. Αν ήταν θετικός, θα έβαζα πολλά περισσότερα», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/1 η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες ζωγραφιές που έκανε ο γιός της.

«Η καρδιά της μαμάς πάει να σπάσει. H πρώτη μας ζωγραφιά, με μικρή βοήθεια», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μάλιστα πάνω στη ζωγραφιά γράφει «Βλάσσης, το λιοντάρι».

Την ημέρα της βάπτισης του Βλάσση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν να το κάνεις και μετά, εντάξει το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου. 

Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι από πάνω».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα με τον γιό της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό outfit που επέλεξε για την ανακοίνωση του νέου της τραγουδιού

HerNews ka

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Καινούργιου: «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου»

Her News

Μαρία Ηλιάκη: “Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι..δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού”

HerNewskl