HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Έρευνα αποκαλύπτει την πιο επικίνδυνη στάση του σεξ!

σεξ

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση στο σεξ που μπορεί να είναι πιο επικίνδυνη όσον αφορά τους τραυματισμούς και τα ατυχήματα.

Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, η στάση που είναι περισσότερο πιθανό να οδηγήσει σε τραυματισμούς είναι η “cowgirl” ή αλλιώς η στάση της γυναίκας από πάνω. Αυτή η στάση θεωρείται υψηλού κινδύνου, ειδικά όταν πραγματοποιείται με πάθος ή υπερβολική δύναμη.

Έρευνα αποκαλύπτει την πιο επικίνδυνη στάση του σεξ!

Συγκεκριμένα η εταιρεία sex toys Arcwave ξεκίνησε να ερευνά τους πιο ντροπιαστικούς σεξουαλικούς τραυματισμούς. Μάλιστα, μας αποδεικνύεται ότι μια συγκεκριμένη στάση του σεξ ευθύνεται για τους περισσότερους από αυτούς. Δυστυχώς, για όλους τους λάτρεις του doggy style. Επίσης, αυτή στάση του σεξ οδηγεί στους περισσότερους τραυματισμούς.

Δεύτερη στην κατάταξη με τις πιο επικίνδυνες στάσεις αναδείχθηκε παραδόξως το ιεραποστολικό, ενώ την επικίνδυνη τριάδα ολοκλήρωσε το 69.

Η στάση του σεξ “doggy style” έχει αναφερθεί προηγουμένως ως μια από τις επικίνδυνες στάσεις, σύμφωνα με μια μελέτη του 2017 που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Impotence Research, καθώς αντιπροσώπευε το 41% των περιπτώσεων κατάγματος πέους.

Η ιεραποστολική στάση ήρθε στη δεύτερη θέση με 25,5%, ενώ η “γυναίκα από πάνω” φτάνει το 10%.

Ο χειρουργός Δρ. Karan Raj υποστηρίζει ότι η στάση “ανάποδη καουμπόισα” είναι η πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση, καθώς το πέος ενός άντρα μπορεί να γλιστρήσει και να σπάσει από το ηβικό οστό της συντρόφου του, ευθύνονται για το 50% των περιπτώσεων κατάγματος πέους παγκοσμίως.

Η σεξουαλική στάση “cowgirl” είναι μια δημοφιλής στάση που επιτρέπει στη γυναίκα να βρίσκεται επάνω από τον άνδρα. Στη συγκεκριμένη στάση, η γυναίκα έχει τον έλεγχο. Eπίσης, μπορεί να ρυθμίσει το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης.

Στη βασική της μορφή, η γυναίκα κάθεται πάνω στον άνδρα, ενώ αυτός βρίσκεται από κάτω της. Η στάση αυτή προσφέρει πλεονεκτήματα σε όσους την προτιμούν. Αυτό συμβαίνει, διότι η συγκεκριμένη στάση επιτρέπει μια έντονη επαφή με τον σύντροφο, καθώς έχεις στενή επαφή με τα γεννητικά όργανα.

Με αυτόν τον τρόπο αφήνει τη γυναίκα να έχει πλήρη έλεγχο της κίνησης.

Κοχύλι: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται την απόλυτη διείσδυση

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ το πρωί: Αυτά είναι τα οφέλη που σου χαρίζει

Her News b

Σεξ: Γιατί αιμορραγούμε μετά;

Her News b

Τροφές που ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη & που βοηθούν στη διατήρηση της στύσης

Her News b