HerNews.gr
Διεθνή

Melania Trump: Ο σπαρακτικός επικήδειος λόγος για τη μητέρα της & η αναφορά στον Donald Trump

Η Melania Trump τίμησε την αείμνηστη μητέρα της, Amalija Knavs, με έναν συγκινητικό επικήδειο στην κηδεία της.

«Η μητέρα μου, η επιτομή της κομψότητας και της χάρης, ήταν παράδειγμα της ουσίας μιας αληθινής γυναίκας», είπε η πρώην πρώτη κυρία στην εκκλησία την Πέμπτη, σύμφωνα με το Fox News.

«Η αγάπη της για τον σύζυγό της, τον Βίκτορ, τον πατέρα μου, την Ινές την αδερφή μου και εμένα ήταν απεριόριστη. Το πνεύμα της τροφής της δεν είχε όρια, δημιουργώντας μια κληρονομιά που θα διαρκέσει για γενιές».Η Amalija Knavs και η Melania Trump

Η Melania Trump θυμόταν την Knavs ως μια τρυφερή γιαγιά, η οποία πλημμύρισε εκείνη και τον γιο του Donald Trump, Barron, «με στοργή, φωτίζοντας τον κόσμο του με αγάπη, τρυφερή φροντίδα και ακλόνητη αφοσίωση».

«Ενσάρκωσε την καλύτερη μητέρα, σύζυγο, γιαγιά, πεθερά, έναν πραγματικό φάρο αγάπης και πολυτέλειας στη ζωή μας», συνέχισε.

Η Melania θυμήθηκε ότι άκουγε τις ιστορίες της μαμάς της για τις μέρες της στη βιομηχανία της μόδας καθώς ταξίδευε στο Παρίσι και σε όλη την Ευρώπη, διδάσκοντάς της την αξία της «ραπτικής» και ερωτεύτηκε η ίδια τη μόδα.

«Ήταν δημιουργός ονείρων και είμαι για πάντα ευγνώμων για την ομορφιά που έφερε στη ζωή μου», πρόσθεσε.

«Από τη διαχείριση του νοικοκυριού μέχρι την επιδίωξη της δικής της φιλοδοξίας στη μόδα, δεν έπαψε ποτέ να εκπλήσσει με την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητά της». 

Μελάνια Τραμπ

Η Melania Trump τόνισε επίσης τη μητέρα της επειδή αγκάλιασε το «προνόμιο» της να γίνει πολίτης των ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της, το 2018 όταν ο Donald ήταν πρόεδρος.

«Ορκίστηκε να συνεισφέρει για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο γεμάτο αβεβαιότητα», συνέχισε, προσθέτοντας ότι η Amalija ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της και του Donald Trump όταν ήταν στην εξουσία από το 2017 έως το 2021.

«Είχε μια εξαιρετική αίσθηση υπερηφάνειας καθώς ο σύζυγός μου έγινε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και καθώς ξεκίνησα μια μεγάλη οδύσσεια, ταξιδεύοντας στις γωνιές του πλανήτη ως πρώτη κυρία».

Η πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ

Η Melania υποστήριξε ότι η Amalija ήταν κάτι περισσότερο από μια μαμά, αλλά και μια «φίλη» και «με αυτοπεποίθηση», η οποία ήταν μια «ακτίνα φωτός στις πιο σκοτεινές μέρες».

«Στην παρουσία της, ο κόσμος φαινόταν να λάμπει από χαρά», συνέχισε. «Γιόρτασε τις επιτυχίες μας και παρείχε ακλόνητη υποστήριξη σε χαοτικούς καιρούς. Ο δεσμός μας ήταν άθραυστος».

Η πρώην σχεδιάστρια μόδας παρέμεινε συγκρατημένη ενώ ολοκλήρωσε τον επικήδειό της, προσθέτοντας ότι η μαμά της ήταν «ένας αναντικατάστατος θησαυρός».

«Και για αυτό, είμαι απόλυτα ευγνώμων. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπημένη μου μαμά», κατέληξε.

Μαζί της στην Επισκοπική εκκλησία ήταν ο σύζυγός της Donald Trump και ο 17χρονος γιος τους. Οι κόρες του πρώην προέδρου από τον προηγούμενο γάμο του με την Ivana Trump έδωσαν επίσης τα σέβη τους στις λειτουργίες.

Melania Trump: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της σε ηλικία 78 ετών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η ιστορία του Γκαζιαντέπ, του κατεστραμμένου από τον σεισμό αρχαίου κάστρου στην Τουρκία

HerNews ka

Harrods: Η παραμυθένια μεταμόρφωση τους στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο

Her News

Naomi Campbell: Για τον εθισμό στα ναρκωτικά τη δεκαετία του ’90 – «Σκότωνα τον εαυτό μου»

HerNews ka