HerNews.gr
Μόδα

Faux fur: Η τάση που έχει κατακλύσει τα social media τον χειμώνα του 2024

Faux fur

Το faux fur έχει εμφανιστεί ως κυρίαρχη τάση, προσφέροντας μια προσιτή πινελιά πολυτέλειας που στέκεται σε αντίθεση με το quiet luxury, που κυριάρχησε την προηγούμενη σεζόν.

Faux fur

 Διάσημοι, όπως η Jennifer Lawrence, η Dua Lipa και η Hailey Bieber, το faux fur  δείχνουν να έχει σημαντική επίδραση στον χώρο της μόδας.

Κατά τη διάρκεια ενός από τα πάρτι των φετινών Golden Globes, η Jennifer Lawrence έκλεψε την παράσταση. Η ίδια φόρεσε ένα υπέροχο παλτό. Το συγκεκριμένο fashion item ήταν διακοσμημένο με λεοπάρ σχέδιο σε ένα εντυπωσιακό χρυσό χρώμα.

Αυτή η τάση αποτελεί έργο τέχνης συνδυάστηκε αρμονικά με το χρυσό βελούδινο φόρεμά της. Έτσι, δημιούργησε ένα εκκεντρικό, αλλά κομψό σύνολο.

Και οι Dua Lipa και Hailey Bieber έχουν αγκαλιάσει αυτήν την τάση. Με αυτόν τον τρόπο έδωσαν την δική τους έγκριση στο faux fur. Έτσι, κατάφερε να  γίνει ένα απαραίτητο κομμάτι της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Faux fur

Το faux fur είναι ένα από τα must-have κομμάτια για αυτήν τη σεζόν. Είναι ο τρόπος για να προσθέσετε λάμψη και πολυτέλεια στο στυλ σας.

Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε την τάση  με διάφορα στυλ ρούχων, όπως ένα μεταξωτό slip dress για ένα chic αποτέλεσμα. Μπορείτε ακόμη να φορέσετε το συγκεκριμένο trend με casual φόρμες, προσθέτοντας λάμψη στην καθημερινή σας εμφάνιση.

Το faux fur έχει εμφανιστεί ως κυρίαρχη τάση, προσφέροντας μια προσιτή πινελιά πολυτέλειας που στέκεται σε αντίθεση με το quiet luxury  που κυριάρχησε την προηγούμενη σεζόν.

Ανακαλύψτε την λάμψη και τη ζεστασιά του, προσθέτοντας μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε ντύσιμο.

Louis Vuitton: 3 τάσεις από τον Pharrell Williams που όλες θα θέλουμε να φορέσουμε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χάιντι – Λένι Κλούμ: Μητέρα και κόρη ποζάρουν και πάλι μαζί για ακόμη μια διαφήμηση εσωρούχων

HerNews ka

Κιμονό: Πρωταγωνιστεί στη μόδα αυτό το καλοκαίρι

Her News

MAX&Co: Η συλλογή που γιορτάζει την urban θηλυκότητα

Her News