HerNews.gr
Διεθνή

Naomi Campbell: Για τον εθισμό στα ναρκωτικά τη δεκαετία του ’90 – «Σκότωνα τον εαυτό μου»

Η Naomi Campbell αποκάλυψε ότι ο εθισμός της στα ναρκωτικά παραλίγο να τη σκοτώσει στο απόγειο της καριέρας της τη δεκαετία του ’90.

Η θρυλική σταρ της πασαρέλας μίλησε ειλικρινά για την κατάχρηση ουσιών στο νέα ντοκιμαντέρ του AppleTV+ «The Super Models», παραδεχόμενη ότι στράφηκε στην κοκαΐνη για να αντιμετωπίσει το παιδικό τραύμα και τον θάνατο του Ιταλού σχεδιαστή και στενού φίλου Gianni Versace.

«Υποθέτω ότι όταν άρχισα να κάνω χρήση,  ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω, ήταν η θλίψη. Ο εθισμός είναι τόσο μεγάλη… μαλ@@α, πραγματικά», είπε η Campbell.

Naomi Campbell

«Σκέφτεσαι, «Α, θα γιατρέψει αυτή την πληγή». Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τόσο τεράστιο φόβο και άγχος. Οπότε θύμωσα πολύ».

Η Naomi Campbell είπε ότι ο κόσμος της κλονίστηκε όταν ο Versace δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Miami Beach το 1997.

«Ήταν πολύ ευαίσθητος στο να με νιώθει, σαν να με έσπρωχνε», θυμάται η Campbell. «Με πίεζε να βγω έξω και να προχωρήσω περισσότερο όταν δεν πίστευα ότι είχα δύναμη μέσα μου να το κάνω. Έτσι, όταν πέθανε, η θλίψη μου έγινε πολύ άσχημη».

Το σούπερ μόντελ γεννημένη στη Βρετανία πάλεψε με τον εθισμό της για πέντε χρόνια, ακόμη και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης το 1999.

Naomi Campbell

«Όταν προσπαθείς να καλύψεις κάτι, τα συναισθήματά σου, μιλάς για εγκατάλειψη. Προσπάθησα να το καλύψω με κάτι», εξομολογήθηκε στο ντοκιμαντέρ. «Δεν μπορείς να το καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ επώδυνο».

Αλλά αυτό το τρομακτικό περιστατικό ήταν η κλήση αφύπνισης που χρειαζόταν για να πάει στο κέντρο αποκατάστασης.

«Επέλεξα να πάω για αποκατάσταση. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει για τον εαυτό μου εκείνη την εποχή», είπε η Naomi Campbell.

«Μου πήρε πολλά χρόνια για να δουλέψω και να ασχοληθώ», πρόσθεσε. «Και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές. Αλλά μόλις τώρα έχω τα εργαλεία για το πώς να το αντιμετωπίσω τώρα όταν έρχεται».

Naomi Campbell

Εκτός από το ότι αγωνίστηκε με τον θάνατο του Versace, η μητέρα δύο παιδιών είχε επίσης στο παρελθόν μιλήσει για το παιδικό τραύμα που βίωσε αφού ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της.

Η Campbell μίλησε για τα ζητήματα εγκατάλειψής της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Μπάρμπαρα Γουόλτερς το 2000 – η οποία εμφανίστηκε στο “The Super Models”.

«Υπάρχουν πολλά θέματα που έχω από την παιδική μου ηλικία», είπε. «Λοιπόν, για παράδειγμα, να μην γνωρίζεις τον πατέρα σου, να μην βλέπεις τη μητέρα σου. Αυτό αναδεικνύει πολλά – εκδηλώνει πολλά συναισθήματα».

«Ένα από αυτά τα συναισθήματα είναι οπωσδήποτε ο θυμός», συνέχισε, προσθέτοντας, «Είναι μια εκδήλωση ενός βαθύτερου ζητήματος, νομίζω, του θυμού. Και αυτό για μένα, νομίζω ότι βασίζεται στην ανασφάλεια, την αυτοεκτίμηση και τη μοναξιά…».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λονδίνο: Χάος απο τις απεργίες στο μετρό -Παρέλυσε η πόλη

Her News

Τέιλορ Σουίφτ: Χώρισες; Η star του Hollywood ανοίγει μπαρ για εσένα!

Her News b

Rihanna – A$AP Rocky: Καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι!

HerNews ka