HerNews.gr
Διεθνή

Penélope Cruz: Σοκάρει με τον λόγο που φοβάται να οδηγήσει αυτοκίνητο

Η Penélope Cruz μίλησε ειλικρινά για τον φόβο της να οδηγήσει, αφού είδε τη μικρότερη αδερφή της, Mónica Cruz, να χτυπιέται από ένα αυτοκίνητο.

«Φοβάμαι την οδήγηση», είπε η Penélope Cruz στο Elle σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη. «Η αδερφή μου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο μπροστά μου όταν ήμουν 8 ή 9 ετών».

Η ηθοποιός θυμήθηκε έντονα την ημέρα του ατυχήματος, εξηγώντας πώς «σταμάτησε ο χρόνος» καθώς έπαθε σοκ.

«Είναι μεγάλο τραύμα, γιατί την είδα να χάνει τις αισθήσεις της. Και ήμουν μουδιασμένη στο νοσοκομείο, λέγοντας στους ανθρώπους: “Η αδερφή μου μόλις χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο”», είπε η Penélope Cruz.

Η Mónica τελικά ανάρρωσε πλήρως, αλλά η τέσσερις φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα παραδέχτηκε ότι «θα υστερίαζε» αν έβλεπε το τρομακτικό περιστατικό ως ενήλικας.

Μόνικα Κρουζ και Πενέλοπε ΚρουζΗ Penélope θυμήθηκε το παιδικό της τραύμα ενώ προωθούσε το θρίλερ του σκηνοθέτη Michael Mann «Ferrari». Η σταρ υποδύθηκε τη Laura Ferrari στην ταινία μαζί με τον Adam Driver, ο οποίος υποδύθηκε τον Ιταλό οδηγό αγώνων Enzo Ferrari.

Ένα μέρος της ιστορίας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Laura και ο Enzo χειρίστηκαν την απώλεια του γιου τους Dino.

Η Penélope είπε ότι δυσκολευόταν κατά καιρούς με τον ρόλο της ως θλιμμένη μητέρα, δεδομένης της συναισθηματικής ανάμνησης του ατυχήματος της αδερφής της και της υπερευαισθησίας της στα συναισθήματα των άλλων.

«Είμαι τυχερή που το έχω, αλλά ίσως με κάνει να νιώθω ή να υποφέρω περισσότερα», είπε στο δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι παλεύει με τον «εμπρός πίσω χορό μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας» όταν παίζει.

«Ήταν ένα από τα κύρια πράγματα με τα οποία ασχολούμαι στη θεραπεία: πώς να επιτύχω μια ισορροπία ώστε να μπορώ να συνεχίσω να αισθάνομαι αυτά τα πράγματα χωρίς να κάνω αυτά τα συναισθήματα δικά μου», εξήγησε.

Ευτυχώς, η Cruz δεν χρειάστηκε ποτέ να ανησυχήσει μήπως βρεθεί πίσω από το τιμόνι για την ταινία. Μάλιστα, ο Driver αποκάλυψε ότι δεν θα την άφηναν καν να οδηγήσει τα πολυτελή αυτοκίνητα λόγω ασφαλιστικών ανησυχιών.

Πενέλοπε Κρούζ: Όλα όσα δεν γνώριζες για την αγαπημένη ηθοποιό που σήμερα έχει τα γενέθλια της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ: Η δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Χάρι που διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

HerNews ka

Ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο κόσμημα του κόσμου: Ένα κολιέ 150.000 ετών

Her News

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποσύρεται από τη μουσική: «Ο ψυχολόγος του, του είπε πως όλο αυτό τον κάνει δυστυχισμένο»

Her News