HerNews.gr
DECORNEWS

5 αντικείμενα στο σπίτι σας που πρέπει πάντα να επαναχρησιμοποιείτε

Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, υπάρχουν σχεδόν σίγουρα μερικά αντικείμενα στο σπίτι σας που θα μπορούσατε να αλλάξετε τη χρήση και να τα χρησιμοποιήσετε καλύτερα. Όχι μόνο η επαναχρησιμοποίηση (όπως η ανακύκλωση) είναι φιλική προς το περιβάλλον και καλή για το περιβάλλον, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα. 

Γυάλινα βάζα και μπουκάλια

Τα γυάλινα βάζα και τα μπουκάλια είναι ένα από τα πιο εύκολα αντικείμενα για επαναχρησιμοποίηση. Σκεφτείτε βάζα σάλτσας ζυμαρικών, βάζα τουρσί, βάζα μαρμελάδας, μπουκάλια ποτών, μπουκάλια κρασιού και πολλά άλλα. Αυτοί οι τύποι δοχείων μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ως δοχεία αποθήκευσης, βάζα για λουλούδια, γυάλινα σκεύη, βάζα για κονσερβοποίηση, θήκες για ρεσώ, δοχεία πολλαπλασιασμού φυτών εσωτερικού χώρου και πολλά άλλα. 

Πλαστικά Σκεύη για Φούρνο Μικροκυμάτων - VSF ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ

Πλαστικά δοχεία σε πακέτο

Εάν είστε γνώστης φαγητού σε πακέτο, τότε είστε εξοικειωμένοι με το καλό είδος δοχείων σε πακέτο που προσφέρονται για να επαναχρησιμοποιηθούν. Ξέρετε, τα μαύρα πλαστικά με τα διάφανα καπάκια και τα δοχεία σούπας; Κάντε τους ένα καλό πλύσιμο και αυτά τα δοχεία σε πακέτο μπορούν να λειτουργήσουν ως νέα δοχεία μεσημεριανού γεύματος, γλάστρες, δοχεία προετοιμασίας φαγητού, κουτιά δώρων και πολλά άλλα. 

Χάρτινες σακούλες

Καθώς ο κόσμος αρχίζει να απομακρύνεται συλλογικά από τα πλαστικά μιας χρήσης, οι χάρτινες σακούλες γίνονται βασικό στοιχείο σε πολλά παντοπωλεία και σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα. Ενώ αυτές οι σακούλες μπορούν να ανακυκλωθούν μετά τη χρήση, μπορούν εύκολα να σωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους!

Οι χάρτινες σακούλες που είναι ακόμα ανέπαφες και λειτουργικές μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ως τσάντες δώρων τα Χριστούγεννα και για γενέθλια (μπορείτε ακόμη και να χαρείτε και να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά χρησιμοποιώντας μπογιά ή μαρκαδόρους), για τη συσκευασία μεσημεριανού γεύματος ή ακόμα και για τη συλλογή άλλων ανακυκλώσιμων ειδών, όπως κουτάκια και μπουκάλια . Εάν η χαρτοσακούλα σας σκίστηκε κατά τη μεταφορά, τα κομμάτια μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για χειροτεχνίες.

Πλαστικές σακούλες: Οδηγός... επιβίωσης για τους καταναλωτές - Free Sunday

Πλαστικές σακούλες παντοπωλείου

 Οι πλαστικές σακούλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σακούλες σκουπιδιών σε μικρούς κάδους απορριμμάτων γύρω από το σπίτι, για συσκευασία μεσημεριανού γεύματος ή φαγητού σε πακέτο, απόρριψη απορριμμάτων γατούλας, συλλογή απορριμμάτων σκύλων και πολλά άλλα. 

Παλιά έργα τέχνης και καμβάδες

Έχετε κάποιο παλιό έργο τέχνης που απλά δεν σας μιλάει πια; Ή ένας καμβάς γεμάτος με τις παιδικές σας δημιουργικές προσπάθειες που απλώς δεν αντικατοπτρίζει πλέον το τρέχον στυλ σας; Αντί να τα πετάξετε έξω, αλλάξτε τα δημιουργώντας ένα νέο έργο τέχνης που μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι σας! 

Ακόμα κι αν δεν έχετε δημιουργική διάθεση, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε απλή και όμορφη τέχνη στο σπίτι χρησιμοποιώντας εύκολα προσβάσιμα εργαλεία και προμήθειες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 τρόποι για να “σώσετε” ένα υπαίθριο πάρτι από τη βροχή!

HerNews ka

Update στην κουζίνα με τις νέες τάσεις

Her News

Οι λεπτές κρεμάστρες εξοικονομούν χώρο

Her News