HerNews.gr
Ελλάδα

Επιστροφή στην «κανονικότητα» με καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και στο Αιγαίο. Παγετός, περιορισμένη ορατότητα και τοπικά ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το Meteo.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο οι οποίες κατά περιόδους θα πυκνώνουν. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα πρόσκαιρων φαινομένων τοπικού χαρακτήρα στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, σε συνδυασμό με περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες. Ισχυρός θα είναι ο παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αέρας, αεροφωτογράφιση, ατμόσφαιρα Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -12 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 9, στην Ήπειρο από -1 έως 13, στη Θεσσαλία από -4 έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 13-14, στα Επτάνησα από 2 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 11 βαθμούς και στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 7 έως 13-15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στις Βόρειες Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις 3-4 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα να βρέξει ασθενώς κυρίως στα βόρεια του νομού και να σημειωθεί παροδική χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10-11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δίκη για τη δολοφονία Καμπανού: Ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι – Ένταση στο δικαστήριο

HerNews ka

Απογραφή πληθυσμού 2021: Πως γίνεται – Όλα τα βήματα

Her News b

Πανελλαδικές Εξετάσεις : Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Her News b