HerNews.gr
Διεθνή

Christina Applegate: Ο πρώην σύζυγός της την επαινεί για την εμφάνιση στα Emmys 2024

Ο πρώην σύζυγος της Christina Applegate, Johnathon Schaech, επαίνεσε την εμφάνιση έκπληξη της ηθοποιού στα Emmy 2024 εν μέσω της μάχης της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Χόρεψε το βράδυ των εγκαινίων στο Broadway με σπασμένο πόδι! Νίκησε τον καρκίνο! Είναι ο πιο σκληρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ! Τόσο περήφανος για αυτήν! Πάμε Christina!», έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα ο Johnathon Schaech.

Ο 54χρονος Schaech δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στο Instagram Story του με την Christina Applegate, ποζάροντας με το βυσσινί της φόρεμα Christian Siriano , προσθέτοντας στη λεζάντα: «Είμαστε τόσο περήφανοι για σένα, Christina».

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2001 έως το 2007.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν προχωρήσει από τότε, με τον Schaech να παντρεύεται την Julie Solomon το 2013 και την Christina Applegate να λέει «I do» στον Martyn LeNoble  την ίδια χρονιά.

Η σταρ του «Dead to Me» ξεκίνησε τον λόγο της στα Emmy συναισθηματικά φορτισμένη όταν εμφανίστηκε για να παρουσιάσει το πρώτο βραβείο.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του Instagram Story του Johnathon Schaech για την Christina Applegate

Η Christina Applegate – η οποία  διαγνώστηκε με τη νευρολογική ασθένεια το 2021 – δέχτηκε αμέσως ένα χειροκρότημα από το γεμάτο αστέρια πλήθος καθώς περπατούσε στη σκηνή με ένα μπαστούνι “FU MS” και άρχισε να δακρύζει.

«Σώμα όχι από το Ozempic», είπε ειρωνικά, αναφερόμενη στο φάρμακο για την απώλεια βάρους, και αργότερα επέμεινε, «Δεν χρειάζεται να χειροκροτούμαι κάθε φορά που κάνω κάτι».

Παρά το γεγονός ότι η Applegate έλαβε υποψηφιότητα για τον κορυφαίο πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια κωμική σειρά για το «Dead to Me», δεν αναμενόταν να παραστεί στην τελετή, καθώς είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τα βραβεία SAG 2023 τον περασμένο Φεβρουάριο θα ήταν η  «τελευταία της παρουσία στα βραβεία ως ηθοποιός».

Η Applegate ανακοίνωσε τον Αύγουστο του 2021 ότι είχε διαγνωστεί με την ασθένεια «μερικούς μήνες» πριν και έκτοτε έχει μιλήσει για το πως άλλαξε η ζωή της.

«Υπάρχουν απλώς ορισμένα πράγματα που οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένα στη ζωή τους και τα θεωρούσα δεδομένα. Το να κατεβαίνω τις σκάλες, να κουβαλάω πράγματα. Είναι χάλια», είπε στο Vanity Fair τον Μάιο του 2023.

Christina Applegate: Έκανε εμφάνιση “έκπληξη” με μπαστούνι στα βραβεία Emmy 2024 και συγκίνησε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ellen DeGeneres Show»: Αυλαία μετά από 19 χρόνια- «Όταν ξεκινήσαμε δεν επιτρεπόταν να πω τη λέξη γκέι»

Her News

Harry Styles: Ήπιε αλκοόλ μέσα από τη σόλα ενός παπουτσιού μπροστά σε χιλιάδες κόσμο

HerNews ka

Jennifer Lawrence: Αποκάλυψε τον λόγο που προτιμά να συνεργάζεται μόνο με γυναίκες σκηνοθέτες!

HerNewskl