HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Θέλει να συμφιλιωθεί με τον Πρίγκιπα Χάρι

Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ φέρεται να θέλει να συμφιλιωθεί με τον Πρίγκιπα Χάρι, σε αντίθεση με τον πρόσφατο ισχυρισμό του δούκα του Σάσεξ.

«Όσοι είναι κοντά στον Βασιλιά επιμένουν ότι έκανε πάντα σαφές πόσο αγαπά και τους δύο γιους του, διατηρώντας ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις πολλές βαβούρες από την Καλιφόρνια», ανέφερε η Telegraph την Τρίτη, επικαλούμενη πηγές.

Οι πληροφορίες είπαν στη βρετανική εφημερίδα ότι η πλευρά του Χάρι στην ιστορία ήταν «λάθος», προσθέτοντας ότι ο Κάρολος και ο μικρότερος γιος του, παρέμειναν σε επαφή και συναντήθηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον Ιούνιο του 2022.

Η σχέση τους ήταν κατά καιρούς τεταμένη, αλλά ο μονάρχης επαναλαμβάνει ότι η πόρτα του παραμένει ανοιχτή και ότι ο Χάρι αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ, είναι ευπρόσδεκτοι ανά πάσα στιγμή.

Παρά την περίεργη κατάσταση της σχέσης τους, ο Κάρολος φέρεται να καλέσει τον Χάρι και τη Μέγκαν στη στέψη του στις 6 Μαΐου.

Ο Χάρι ισχυρίστηκε σε ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την επερχόμενη συνέντευξή του στο ITV ότι η οικογένειά του δεν έχει δείξει καμία απολύτως διάθεση να συμφιλιωθεί, λέγοντας στον δημοσιογράφο Τομ Μπράντμπι:  «Θα ήθελα να πάρω πίσω τον πατέρα μου, θα ήθελα να έχω πίσω τον αδερφό μου».

Στο ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μαρκλ στο Netflix, «Harry & Meghan», το ζευγάρι εξιστόρησε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν αποχωρήσει από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παύλος Γλύξμπουργκ: Αυτή είναι η σύντροφος του μεγαλύτερου γιου του

Her News

Britney Spears: Όλες οι απαγορεύσεις που είχε όσο βρισκόταν υπό επιτήρηση

HerNewskl

Ellen Pompeo: Αποχωρεί τελικά από τη 19η σεζόν του Grey’s Anatomy;

HerNewskl