HerNews.gr
Διεθνή

Διαδοχικά εξιτήρια στο Παλάτι: Και ο Βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει σπίτι

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει στο σπίτι από το νοσοκομείο αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για υπερπλασία του προστάτη, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι τη Δευτέρα 29/1.

«Ο Βασιλιάς πήρε εξιτήριο σήμερα το απόγευμα από το νοσοκομείο μετά από προγραμματισμένη ιατρική περίθαλψη και έχει προγραμματίσει εκ νέου τις προσεχείς δημόσιες δεσμεύσεις για να επιτρέψει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης. Θα ήθελε να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα και όλους όσοι συμμετείχαν στην υποστήριξη της επίσκεψής του στο νοσοκομείο και είναι ευγνώμων για όλα τα ευγενικά μηνύματα που έλαβε τις τελευταίες ημέρες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Καμίλα μίλησε εν συντομία για την υγεία του συζύγου της το βράδυ της Παρασκευής, καθώς έφευγε από το ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου είχαν συγκεντρωθεί ρεπόρτερς έξω.

«Είναι καλά, ευχαριστώ», είπε η βασίλισσα Καμίλα, 76 ετών, για τον Κάρολο καθώς κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το Chris Ship του ITV.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν στις 17 Ιανουαρίου ότι ο Βασιλιάς Κάρολος αναζητούσε θεραπεία για υπερπλασία του προστάτη και θα κατευθυνόταν στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για τη «διορθωτική διαδικασία». Η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε καλοήθης.

«Όπως και χιλιάδες άντρες κάθε χρόνο, ο Βασιλιάς αναζήτησε θεραπεία για έναν διευρυμένο προστάτη. Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης και θα πάει στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική διαδικασία», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού στις 17 Ιανουαρίου. «Οι δημόσιες υποχρεώσεις του Βασιλιά θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης».

Είναι κατανοητό ότι ο Βασιλιάς ήθελε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να ενθαρρύνει τους άντρες που μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα να ελέγχονται και η ανοιχτότητά του έχει ήδη επηρεάσει. Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι η ανακοίνωση του παλατιού στις 17 Ιανουαρίου προκάλεσε αύξηση 1.000% στις αναζητήσεις σχετικά με τη διεύρυνση του προστάτη στον ιστότοπό της. Το NHS λέει ότι η καλοήθης διόγκωση του προστάτη είναι συχνή σε άνδρες άνω των 50 ετών και συνήθως δεν αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε σπίτι της – Η ανακοίνωση του Παλατιού για την κατάστασή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shakira: To βίντεο που την πιάνει η πρώην πεθερά της για να σωπάσει!

HerNewskl

Σερβία: Αυτός είναι ο 21χρονος που σκόρπισε τον θάνατο μετά απο καυγά

Her News

Margot Robbie: Μιλάει στη νοηματική με κωφό θαυμαστή και το βίντεο γίνεται viral

HerNews ka