HerNews.gr
Διεθνή

Margot Robbie: Μιλάει στη νοηματική με κωφό θαυμαστή και το βίντεο γίνεται viral

Οι θαυμαστές αποκαλούν τη σταρ της «Barbie», Margot Robbie, «τέλεια» μετά την επανεμφάνιση ενός βίντεο που δείχνει ότι χρησιμοποιεί τη νοηματική γλώσσα για να συνομιλήσει με έναν κωφό θαυμαστή.

Το κλιπ – το οποίο γυρίστηκε στην πρεμιέρα του «Άμστερνταμ» στο Λονδίνο πέρυσι – έδειχνε έναν άνδρα να δίνει στη Margot Robbie ένα κομμάτι χαρτί, το οποίο φαινόταν να είναι ένα οδηγός για τη νοηματική γλώσσα.

“Για μένα;” ρώτησε η Margot Robbie πριν αναφωνήσει: «Το ξέρω».

Η Robbie η οποία φαινομενικά δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την ικανότητά της να μιλά στη νοηματική, στη συνέχεια έδωσε τα υπάρχοντά της σε έναν βοηθό πριν υπογράψει το αλφάβητο.

Είπε στον θαυμαστή ότι  «χαίρομαι που σε γνώρισα» και οι δυο τους έβγαλαν μια selfie μαζί.

Margot Robbie

Η Margot Robbie έχει κάνει πολλά πρωτοσέλιδα τους τελευταίους μήνες για τις επικές, κουκλίστικες εμφανίσεις που φορούσε στα κόκκινα χαλιά για να προωθήσει τη «Barbie» σε όλο τον κόσμο.

Ρεκόρ καταρρίπτει και η ταινία με το τιμόνι της Γκρέτα Γκέργουιχ. Η ταινία, που μόλις βγήκε στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου, έχει ήδη συγκεντρώσει 162 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την το μεγαλύτερο ντεμπούτο ποτέ για ταινία σκηνοθετημένη από γυναίκα, σύμφωνα με το Variety.

Μάργκοτ Ρόμπι

Η Issa Rae, η Hari Nef, η Emma Mackey, η Dua Lipa, η Sharon Rooney, η Ana Cruz Kayne, η Alexandra Shipp και η Kate McKinnon είναι μεταξύ των ηθοποιών που βοήθησαν να ζωντανέψει το είδωλο της Mattel ως συναδέλφους της Barbie της Robbie, με τον Ryan Gosling ως Ken.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ολίβια Γουάιλντ – Τζέισον Σουντέικις: Mήνυση από την πρώην νταντά των παιδιών τους για κακομεταχείριση

Her News

Bianca Censori: Είναι έγκυος η σύζυγος του Kanye West;

HerNews ka

Γιατί o Μπιλ Γκέιτς ακυρώνει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του – Το ανησυχητικό μήνυμα για την πανδημία

Her News b