HerNews.gr
Μόδα

Jacquemus: H εντυπωσιακή συλλογή με ρούχα γραφείου

Jacquemus

Ο οίκος Jacquemus, γνωστός για τις εκκεντρικές του δημιουργίες και τον τρόπο που προκαλεί συναισθήματα μέσα από τις συλλογές του, παρουσίασε πρόσφατα την Spring 2024 συλλογή του.

Αν και ο Simon Porte Jacquemus είναι γνωστός για το πώς καταφέρνει να μας αφήνει με συναισθήματα ενθουσιασμού, νοσταλγίας και αναστάτωσης με κάθε του δημιουργία, η τελευταία συλλογή φαίνεται να αποτελεί μια εξαίρεση.

kourtney

Η αισθητική της συλλογής διατηρεί τις βασικές αρχές που καθιέρωσε ο σχεδιαστής, με έμφαση στο χρώμα, τους όγκους και τις υφές. Ωστόσο, αυτό που φάνηκε να λείπει ήταν το στοιχείο που καθιστά τις συλλογές του Jacquemus τόσο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές: η σύνδεση, το συναισθηματικό κεντρικό θέμα.

Jacquemus: H εντυπωσιακή συλλογή με ρούχα γραφείου

Ενώ η έμπνευση και ορισμένα κομμάτια παραμένουν ενδιαφέροντα, η συνολική εντύπωση είναι ότι η συλλογή ήταν η πιο “συναισθηματικά συγκρατημένη” σε σχέση με προηγούμενες παρουσιάσεις. Παρόλα αυτά, παραμένει μια φρέσκια ματιά στην workwear γκαρνταρόμπα, δείχνοντάς μας πώς η μόδα μπορεί να εξελίσσεται με κάθε νέα συλλογή.

Ο Simon Porte Jacquemus παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη 2024 με τον τίτλο “Les Sculptures” στο Maeght Foundation στη Νίκαια της Γαλλίας. Η συλλογή αυτή προσφέρει μια φρέσκια ματιά στο στυλ γραφείου. Μάλιστα, αναμένεται να εμπνεύσει εκείνους που θέλουν να ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα τους για τη νέα σεζόν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Το όνομα “Les Sculptures” αναφέρεται στη γλυπτική, με τα έργα γλυπτικής διάφορων καλλιτεχνών να αποτελούν ένα ουσιώδες μέρος της πασαρέλας.

Ο Jacquemus έχει εμπνευστεί από το έργο του διάσημου γλύπτη Alberto Giacometti. Με αυτόν τον τον τρόπο προσέφερε ένα μοναδικό συνδυασμό της μόδας με την τέχνη.

Η συλλογή επικεντρώνεται στην ενημέρωση του στιλ γραφείου με εκλεπτυσμένα κομμάτια και κομψά σύνολα. Αναμένονται προτάσεις που θα ενθαρρύνουν τους λάτρεις της μόδας να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης μέσα από το γραφείο.  Έτσι, συνδυάζουν το στυλ με την καλλιτεχνική έκφραση.

Jacquemus

Ακόμη, η παρουσίαση της συλλογής Spring 2024 από τον οίκο Jacquemus έφερε μια ανανέωση στο office wear, συνδυάζοντας αυστηρά πανωφόρια με φρέσκιες σιλουέτες. Η Gigi Hadid ανοίγει το show με ένα εντυπωσιακό κροκό παλτό,.

Πώς; Προσδίδοντας νέα μορφή στα αυστηρά πανωφόρια με μεγάλα μανίκια και μεγάλους γιακάδες. Από την άλλη πλευρά, το λευκό πουκάμισο από μέσα προσθέτει διαχρονική κομψότητα.

Τα 80s εμπνευσμένα σύνολα προσφέρουν αντίθεση, αλλά η συνολική συλλογή εξισορροπείται με tailored εκδοχές των εργατικών φορμών, καθιστώντας τα κατάλληλα για το γραφείο. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κρεμ, παστέλ κίτρινα και λευκά. Επίσης, περιλαμβάνει ανανεωμένα από έντονα κόκκινα, προσδίδοντας δυναμικότητα στα ρούχα και τα αξεσουάρ της συλλογής.

Jacquemus

Jacquemus: Η εορταστική καμπάνια με την Kendall Jenner

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

5 τρόποι για να δώσετε στυλ σε μαύρο δερμάτινο παντελόνι!

HerNews ka

Rosie Huntington: Το εντυπωσιακό λευκό blazer που φόρεσε στο Μιλάνο

Her News

Η κατανόηση των χρωμάτων στη μόδα μόλις έγινε πιο εύκολη

Her News