HerNews.gr
Μόδα

5 τρόποι για να δώσετε στυλ σε μαύρο δερμάτινο παντελόνι!

Με πλατφόρμες  όπως η τάση το TikTok να τρέχουν την κατάσταση, αν υπήρξε ποτέ μια στιγμή που το κομμάτι της αντίστασης της μόδας ενδέχεται να περιστρέφεται ανά πάσα στιγμή, είναι τώρα και αυτό γίνεται με το δερμάτινο παντελόνι.

 Τα παντελόνια αλεξίπτωτου γίνονται cargo παντελόνια, τα οποία γίνονται cargo maxi φούστες, που στη συνέχεια γίνονται τζιν μάξι φούστες και ούτω καθεξής. Και ενώ ο κύκλος των τάσεων μπορεί να είναι διασκεδαστικός, είναι λογικό να κάνετε περιστασιακά ένα βήμα πίσω για να εστιάσετε ξανά τον προϋπολογισμό αγορών σας σε διαχρονικά προϊόντα που μπορούν να ξεπεράσουν τις εποχές και το δερμάτινο παντελόνι είναι σίγουρα ένα τέτοιο κομμάτι.

Ένα βασικό προϊόν της δεκαετίας του ’90, τα δερμάτινα παντελόνια μπήκαν και βγήκαν από το κέντρο της μόδας. Ωστόσο, με την πολιτιστική ιδέα ότι υλικά όπως το δέρμα και το ψεύτικο δέρμα μειώνονται ανάλογα με την εποχή, το ευέλικτο στυλ έχει από τότε τραβήξει την προσοχή στους λάτρεις της μόδας με πιο μόνιμο τρόπο.

 

Με το μαύρο δερμάτινο παντελόνι μπορείτε να ενσωματώσετε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα στο υπόλοιπο ντύσιμο, κάνοντας το  ένα από τα πιο ευέλικτα, οικονομικά κομμάτια για να φτιάξετε την γκαρνταρόμπα σας.

1. Με τζιν μπουφάν

Τα κλασικά ζευγάρια που είναι ταυτόχρονα σούπερ στην τάση είναι ακόμα πιο διασκεδαστικά. Καθώς η μόδα συνεχίζει την εμμονή της τόσο με το denim όσο και με τα cargos, ανακατέψτε τα δύο μαζί με ένα cropped τζιν τοπ για ένα ρούχο που είναι ακριβώς το κατάλληλο casual και κομψό για την ημέρα.

2. Με ένα oversize πουλόβερ

Ένα παντελόνι από συνθετικό δέρμα στο κάτω μέρος και ένα άνετο πουλόβερ στο επάνω μέρος είναι πιθανό να γίνουν η “στολή” σας για κρύο καιρό μόλις ανακαλύψετε τον συνδυασμό σε όλο του το μεγαλείο. Για να διασφαλίσετε ότι είναι φρέσκο ​​και επίκαιρο, η έμφαση στη σιλουέτα είναι το κλειδί. Δοκιμάστε ένα φαρδύ πουλόβερ στο επάνω μέρος, σε συνδυασμό με ένα κομψό, bootcut παντελόνι που δείχνει  μοντέρνο.

3. Προσθέστε ένα Pop of Color

Αν και μπορεί να είναι ενστικτώδες να επιλέγετε μια μονόχρωμη προσέγγιση όταν σχεδιάζετε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ανταλλάξετε το μαύρο τοπ σας με ένα ποπ χρώμα. Μια neon μπλούζα θα δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

4. Με κορσέ

Αναμφισβήτητα, κανένα στυλ παντελονιού δεν μεταβαίνει τόσο άψογα από την εργάσιμη μέρα στη βραδινή έξοδο όσο το μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Όσον αφορά το νυχτερινό ντύσιμο, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με έναν κορσέ από ψεύτικο δέρμα. Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα, αλλά το μαύρο σε μαύρο συχνά δείχνει απόλυτα σέξι.

5. Με παλτό από συνθετική γούνα

Τα παλτό από ψεύτικη γούνα είναι τόσο αειθαλή όσο τα δερμάτινα παντελόνια, και μαζί, τυχαίνει να δημιουργούν ένα αβίαστα μοντέρνο σύνολο. Με ένα απλό τοπ με ζιβάγκο, το ντύσιμο μπορεί να λειτουργήσει τόσο με το σακάκι όσο και χωρίς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Maxi Φούστα: Πως θα απογειώσεις το απόλυτο trend του καλοκαιριού;

Her News b

Πρωτοχρονιά = δώρα! Η GIFT CARD by Digalakis είναι το ωραιότερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Her News

Margot Robbie – Ryan Gosling: Η πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως “Barbie & Ken”

HerNews ka