HerNews.gr
Beauty

Penélope Cruz: Μας πείθει να υιοθετήσουμε την τάση του winged eyelook

Penélope Cruz: Μας πείθει να υιοθετήσουμε την τάση του winged eyelook

Στα 50 της χρόνια, η Penélope Cruz κλέβει την παράσταση στο εξώφυλλο του περιοδικού Elle USA για τον Φεβρουάριο. Η Ισπανίδα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί αυτές τις μέρες στην ταινία “Ferrari,” ποζάρει μπροστά στον φακό της Zoey Grossman. Έτσι, αποκαλύπτει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που τονίζει την φυσική της ομορφιά.

Penélope Cruz

Στο ρόλο της make-up artist βρίσκουμε τη Sofia Tilbury, ανιψιά της γνωστής Charlotte Tilbury. Η επιλογή της να επικεντρωθεί στα μάτια αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη. Με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε τη λάμψη και την ένταση του βλέμματος της διάσημης ηθοποιού.

Η Tilbury ξεκίνησε με τη δημιουργία μιας αψεγάδιαστης βάσης, χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη σειρά της Charlotte Tilbury. Η φροντίδα του δέρματος προήλθε από εξειδικευμένα προϊόντα, προετοιμάζοντας τον καμβά- πρόσωπο για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ακολούθησε.

Το Μαγευτικό Βλέμμα της Penélope Cruz

Η εξαιρετική λήψη για το εξώφυλλο του Elle USA τονίζει το μαγευτικό βλέμμα της Penélope Cruz, με τα μάτια να αποτελούν το επίκεντρο του μακιγιάζ. Η Sofia Tilbury επέλεξε να δημιουργήσει ένα look που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά. Με ποιον τρόπο;  Ενισχύοντας τα χαρακτηριστικά της ηθοποιού.

Η flawless βάση που δημιούργησε είναι αποτέλεσμα της χρήσης προϊόντων ποιότητας από τη σειρά της Charlotte Tilbury. Το δέρμα της Cruz λάμπει φυσικά, αφήνοντάς το να αναδεικνύεται με εκθαμβωτικό τρόπο. Ο συνδυασμός των προϊόντων skincare με το κατάλληλο μακιγιάζ δημιούργησε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Το μυστικό του εντυπωσιακού βλέμματος ήταν η χρήση ζεστών τόνων, επικεντρώνοντας την προσοχή σε χρυσαφένιες και καφέ αποχρώσεις στα μάτια της Cruz. Οι μπεζ αποχρώσεις στα χείλη ολοκλήρωσαν το look, δίνοντας ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο, η Penélope Cruz αποδεικνύει πως η ομορφιά δεν γνωρίζει ηλικία, ενώ το μακιγιάζ της γίνεται έμπνευση για κάθε γυναίκα που αναζητά τη φυσική και λαμπερή εμφάνιση.

Δείτε την εκθαμβωτική της εμφάνιση

Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: To lip combo που φορούσε στην ταινία «The Little Mermaid»

HerNews ka

Σαλυκιλικό οξύ: Το μαγικό ενεργό skincare συστατικό κατά της ακμή!

HerNewskl

Cold Girl Make-Up: Η τάση που αναδεικνύει τη φυσική μας ομορφιά

HerNewskl