HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Παρουσιάζει την «επώδυνη» πραγματικότητα της ψωρίασης

Η Kim Kardashian δείχνει στους θαυμαστές της την πραγματικότητα μιας έξαρσης ψωρίασης.

Η σταρ των «Kardashians» αποκάλυψε στους 364 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram την Τρίτη ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια πραγματικά «επώδυνη» κρίση της δερματικής νόσου.

«Πόσο τρελή είναι η ψωρίασή μου αυτή τη στιγμή παιδιά», είπε ενώ έκανε ζουμάρισμα σε ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι στη γάμπα της.

«Είναι σαν να είναι όλο το πόδι μου και δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά πρέπει να το καταλάβω… αυτό είναι τρελό».

Η 43χρονη Kim Kardashian σημείωσε ότι δεν είναι «σίγουρη» τι πυροδότησε την έξαρση καθώς δεν άλλαξε τη διατροφή της πρόσφατα – κάτι που ήταν η αιτία για ένα άλλο από τα μεγάλα ξεσπάσματα της το 2022.

Η ψωρίαση της Kim Kardashian στο πόδι της.

«Έχω δοκιμάσει τα πάντα», έγραψε. «Η ψωρίαση είναι χάλια».

Σε ένα ξεχωριστό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram Story της, η Kardashian εξήγησε ότι ενώ συνήθως έχει μια μικρή κηλίδα στο πόδι της, μπορεί να πει ότι το εξάνθημα μεγαλώνει.

«Αλλά τώρα μπορώ να καταλάβω ότι πηγαίνει κάτω από το πόδι μου και πάνω στο πόδι μου και μέχρι το μηρό μου», είπε. «Ξέρω απλώς ότι ήρθε η ώρα να το καταλάβω».

Παρά την απογοήτευσή της, η Kim Kardashian προσπάθησε να δει τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, επισημαίνοντας ότι το μεγάλο κόκκινο σημάδι μοιάζει με καρδιά.

Η ψωρίαση της Kim Kardashian στο πόδι της.

Η ψωρίαση της Kim Kardashian στο πόδι της.

«Η ψωρίασή μου έχει σχήμα καρδιάς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή μου φαίνεται;», είπε, ενώ έκανε μεγέθυνση στο σημάδι.

«Ευτυχώς, έχω ψωρίαση σε σχήμα καρδιάς», πρόσθεσε σαρκαστικά.

Η Kardashian είναι ανοιχτή για την ψωρίασή της εδώ και χρόνια, καταγράφοντας συχνά τις εξάρσεις της στα social media.

Στην πραγματικότητα, το 2019 ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης έγραψε ένα δοκίμιο σχετικά με την αυτοάνοση ασθένεια  για την τοποθεσία Poosh της αδελφής Kourtney Kardashian , εξηγώντας ότι άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα όπως η αρθρίτιδα στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Selfie με καθρέφτη της Kim Kardashian.

«Αν έχετε ψωρίαση, δεν μπορείτε να την αφήσετε να καταστρέψει τη ζωή σας ή να κερδίσει το καλύτερο από εσάς», έγραψε εκείνη την εποχή.

«Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα, αλλά να μην το αφήσετε να κυριαρχήσει…

Ελπίζω ότι η ιστορία μου μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε άλλο με αυτοάνοση ασθένεια να αισθάνεται σίγουρος ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ».

Kim Kardashian: Ούτε μια, ούτε δυο αλλά… 130 τσάντες Balenciaga στη ντουλάπα της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: «Ένα κορίτσι δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει σχέση & αν δεν το καταλάβει θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα»

HerNews ka

Anne Hathaway: Η βασίλισσα της βραδιάς στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

HerNewskl

Σοφία Μουτίδου: “Τρελαίνονται μόνοι τους χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε”

HerNewskl