HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Ούτε μια, ούτε δυο αλλά… 130 τσάντες Balenciaga στη ντουλάπα της

Η Kim Kardashian καμάρωνε την ντουλάπα της γεμάτη τσάντες Balenciaga εν μέσω αντιδράσεων για τον ρόλο της ως η νέα πρέσβειρα της μάρκας.

Η ιδρύτρια της Skims προώθησε τον πολυτελή οίκο μόδας στο Instagram την Τρίτη, καθώς μοιράστηκε φωτογραφίες της να ποζάρει στη δική της ντουλάπα γεμάτη με πάνω από 100 τσαντάκια Balenciaga.

Ένα κλιπ έδειχνε επίσης την Kim Kardashian να προσπαθεί να καταλάβει πόσες τσάντες είχε συλλέξει στα τέσσερα ράφια του δωματίου.

«Η εικασία μου θα είναι 130», είπε στο φωτογραφικό συνεργείο πριν τις μετρήσει.

Κιμ Καρντάσιαν

H Kardashian μοιράστηκε τότε με ενθουσιασμό ότι μέτρησε «128» πριν θυμηθεί ότι είχε επίσης μια στο χέρι της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Balenciaga , κάθε τσάντα κοστίζει περίπου 3.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η συλλογή της Kardashian αξίζει περίπου 387.000 δολάρια.

Η καμπάνια της ντουλάπας της σταρ των «Kardashians», η οποία εμφανίζεται ήδη στο διαδίκτυο, την δείχνει να φοράει ένα στράπλες μαύρο κορμάκι σε συνδυασμό με γόβες  στιλέτο. Συμπλήρωσε το look με το χαρακτηριστικό «wet hair» στυλ της.

Κιμ ΚαρντάσιανΈνα άλλο στιγμιότυπο από τη φωτογράφιση που αναρτήθηκε στο Instagram της την απαθανάτισε να ποζάρει σε ένα ράφι περιτριγυρισμένη από τσάντες φορώντας ένα μπεζ ζιβάγκο και ένα καθαρό μαύρο κολάν.

Η Kardashian, η οποία υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής του brand για χρόνια, ανακοίνωσε την τελευταία της συνεργασία με την Balenciaga τη Δευτέρα μετά την αμφιλεγόμενη καμπάνια της μάρκας το 2022.

«Εδώ και αρκετά χρόνια, τα σχέδια της Balenciaga είναι μέρος των πολλών μου εμφανίσεων – και μερικές από τις πιο εμβληματικές μου στιγμές της μόδας», είπε  σε μια δήλωση.

Κιμ Καρντάσιαν

«Για μένα, αυτή η μακροχρόνια σχέση βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στη δέσμευση να κάνω αυτό που είναι σωστό. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο κεφάλαιο για τη μάρκα και για να γίνω η πρεσβευτής της».

Η μαμά τεσσάρων παιδιών επικρίθηκε από τους θαυμαστές επειδή αποδέχτηκε τον ρόλο με την Balenciaga, αφού ο οίκος μόδας παρουσίασε μικρά παιδιά να κρατούν αρκουδάκια ντυμένα με εξοπλισμό BDSM για τη διαφημιστική τους καμπάνια τον Νοέμβριο του 2022.

Η Kardashian είναι πιστή στην Balenciaga εδώ και χρόνια, παρακολούθησε ακόμη και το Met Gala το 2021 με το δημιουργικό σχεδιαστή της μάρκας, Demna.

Κιμ ΚαρντάσιανΈχει επίσης εμφανιστεί σε προηγούμενες καμπάνιες για την εταιρεία και περπάτησε στην πασαρέλα στο σόου της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού 2022.

Πιο πρόσφατα, η Kardashian επέστρεψε ως μοντέλο για τη μάρκα μόδας το φθινόπωρο του 2023.

Kim Kardashian: Έγινε brand ambassador της Balenciaga μετά το πολύκροτο σκάνδαλο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

IDIL: Βρήκαμε τα 5 must-have παπούτσια για φέτος τις γιορτές!

Her News

Kanye West : Πουλήθηκαν τα εμβληματικά Nike Air Yeezy του!

Her News b

Navy look: Το ναυτικό στυλ είναι πάντα στη μόδα

Her News