HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βραβεύτηκε για την παρουσία του στο TikTok από τα Ermis Awards

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βραβεύτηκε για την παρουσία του στο TikTok από τα Ermis Awards.

Η κυρία Κύρα Κάπη η οποία είναι διευθύντρια επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και το άτομο που τον παρακίνησε να ασχοληθεί με το TikTok, παρέλαβε το βραβείο του στα Ermis Awards που διοργανώθηκαν την Πέμπτη 1/2.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την παρουσία του στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου μοιραζόταν πολύ συχνά διάφορα βιντεάκια από τις πόλεις που επισκεπτόταν αλλά και backstage υλικό.

Κάθε βίντεο που αναρτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok, γίνεται viral και αποσπά αμέτρητα likes και σχόλια, ενώ μάλιστα έχει και μεγάλη αλληλεπίδραση με τους νέους που του θέτουν διάφορες ερωτήσεις.

Τα πιο viral βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα haul στο TikTok. Πρόκειται για μία συνήθεια των χρηστών της πλατφόρμας που συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

To θέμα του haul – της σύντομης δηλαδή παρουσίασης- ήταν το gov.gr και μετρά 83.000 likes!

@kyriakosmitsotakis_ Ηρθε η ώρα για haul #kyriakosmitsotakis #haul #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Το χιουμοριστικό βίντεο για τις Πανελλήνιες

Ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφιερωμένο στους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Αναφερόμενος στα παιδιά, αυτοσαρκάζεται και αναφέρεται και στο Luben.

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες αλλά οι συνεργάτες μου, μου είπαν ”σταμάτα, τι πας να κάνεις; Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”», λέει στο βίντεο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται σε περιοδεία ενόψει των δεύτερων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Στα σοβαρά τώρα, για όσους και όσες ξεκινούν με τις πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Το Morning routine προεκλογικής περιόδου στην Κρήτη”

Στο τέλος του βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ένα έθιμο που έχουν στην Κρήτη να τον “ραντίζουν” με λουλούδια και ανθοδέσμες, τις οποίες πηγαίνει στο σπίτι.

«Συνήθως όλα αυτά τα λουλούδια τα γυρίζω και τα δίνω στην Μαρέβα αλλά φυσικά είναι ψυλλιασμένη και ξέρει πολύ καλά ότι όταν έρχεται μια μεγάλη ανθοδέσμη δεν της την έχω αγοράσει εγώ, αλλά κάποιος μου την έχει προσφέρει και έτσι… μου την πετάει στο κεφάλι», λέει αστειευόμενος στο τέλος του βίντεο.

@kyriakosmitsotakis_ Behind The Scenes Season 2 🗳#kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακόμη ένα βίντεο του Πρωθυπουργού που σημειώνει δεκάδες χιλιάδες like είναι το βίντεο που ανήρτησε για το Youth Pass στο οποίο φόρεσε ένα bucket καπέλο και ακούγεται να λέει “μου είπαν να φορέσω καπέλο για να φαίνομαι πιο νεανικός”.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok που μας εξηγεί τι είναι ο “μπλε φάκελος” που έδωσε στους υπουργούς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον σάτυρο αστυνομικό: Οδήγησε την 14χρονη σε απομονωμένη τοποθεσία και τη βίασε

Her News b

Γιάνης Βαρουφάκης: Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 19χρονος για τον ξυλοδαρμό του

HerNews ka

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Her News b