HerNews.gr
Διεθνή

Χιού Χένφερ: Οι εξωφρενικές απαιτήσεις που είχε από την τελευταία σύζυγό του

Η χήρα του Χιού Χένφερ, Κρίσταλ Χένφερ ισχυρίστηκε ότι ήθελε μόνο «να τη βλέπει και να μην μιλάει», κατά τη διάρκεια μιας προεπισκόπησης για την επερχόμενη εμφάνισή της τη Δευτέρα στο «Tamron Hall».

Το μοντέλο, που ήταν παντρεμένο με τον ιδρυτή του Playboy από το 2012 μέχρι που πέθανε το 2017, συνέχισε: «Ήθελε να είμαι αβοήθητη, μικρόσωμη, να έχω ξανθά μαλλιά και να παραμένω αδύνατη και να έχω μεγάλο ψεύτικο στήθος».

Υποστήριξε επίσης ότι ο Χιου θα «χτυπούσε» το κεφάλι της όποτε εμφανιζόταν η φυσική της ρίζα και μια φορά χτύπησε τον μηρό της και της πρότεινε να «τονωθεί» αφού πήρε λίγο βάρος.

Ο Χιου Χέφνερ και η Κρίσταλ Χέφνερ κάθονταιΕίπε ότι ανησυχούσε τόσο πολύ να τον κρατήσει χαρούμενο που έχασε την αίσθηση του εαυτού της και «έγινε ό,τι ήθελε».

Η Κρίσταλ ανέκτησε μέρος της ταυτότητάς της όταν, το 2022, ο παρουσιαστής του «Beneath the Surface» ανακοίνωσε ότι είχε αφαιρέσει «όλα ψεύτικα» από το σώμα της.

Κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματα «Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself», τον Ιανουάριο, στα οποία συλλογίστηκε τον χρόνο της στο εμβληματικό Playboy Mansion.

Ο ιδρυτής του Playboy, Hugh Hefner και η Crystal Hefner το 2011

«Λέγεται “Πες μόνο καλά πράγματα” επειδή είχα μια συζήτηση με τον Χεφ και μου είπε: “Μόλις πεθάνω, όταν φύγω, σε παρακαλώ πες μόνο καλά πράγματα για μένα», είπε στο The Post. 

«Τήρησα αυτή την υπόσχεση τα τελευταία πέντε χρόνια. Αφού πέρασα από πολλή θεραπεία και ίαση, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι ειλικρινής για τον χρόνο μου εκεί».

«Το βιβλίο έχει να κάνει με τη θεραπεία από ένα τοξικό περιβάλλον».

Το “Only Say Good Things” έχει αγγίξει τη ζοφερή πραγματικότητα της ζωής στο Playboy Mansion, μια έπαυλη που βρίσκεται στο Holmby Hills του Λος Άντζελες.

Στο βιβλίο της, περιέγραψε τους αυστηρούς κανόνες που οποίους τηρούσε ως μια από τις ερωμένες του Χιού και ισχυρίστηκε ότι τα πουλιά που ζούσαν εκεί παραμελήθηκαν και πέθαιναν από τη δίψα και ότι το διαβόητο σπίτι του πάρτι δεν συντηρήθηκε σωστά.

«Με τον καιρό, είδα ότι αυτό το μέρος δεν καθαρίζεται τόσο καλά και υπάρχει μούχλα», είπε στο People σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ενώ η Κρίσταλ – που χρησιμοποιεί τώρα το πατρικό της επίθετο Χάρις – ισχυρίστηκε ότι έγραψε το βιβλίο για να μπορεί να μιλήσει ειλικρινά για τη ζωή της, δεν το πιστεύουν όλοι.

Η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, Κίμπερλι Κόνραντ, η οποία ήταν παντρεμένη μαζί του από το 1989 έως το 2010, κατηγόρησε την Κρίσταλ επειδή «άνοιξε το στόμα της».

«Καθώς μερικοί άνθρωποι λένε την εκδοχή τους για την ιδέα τους για τα γεγονότα με την ελπίδα να οδηγήσουν σε ένα κύμα συνάφειας και να κερδίσουν γρήγορα χρήματα, θα πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε εάν θέλουμε να ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι αρνούνται να αναλάβουν τη λογοδοσία και να χρησιμοποιήσουν λέξεις όπως «δύναμη» και «επιβίωση» για να περιγράψουν τις επιλογές που έκαναν πρόθυμα σε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής τους», είπε στο TMZ τον Ιανουάριο.

«Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με όσους προσπαθούν να καταστρέψουν πράγματα γιατί δεν ωφελούνται πλέον από αυτά», πρόσθεσε.

Χιου Χένφερ: Η σύζυγός του Κρίσταλ περιγράφει τον γάμο της με τον ιδρυτή του Playboy – «Πήρε τόσο πολύ Βιάγκρα που κουφάθηκε»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διεθνή: Pete Davidson και Emily Ratajkowski φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

HerNews ka

Πως θα αλλάξουν τα καθήκοντα του βασιλιά Κάρολου όσο νοσηλεύεται με καρκίνο

HerNews ka

Ασταμάτητη η Bianca Censori: Κάλυπτε τα επίμαχα σημεία της με…το κινητό της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka