HerNews.gr
Διεθνή

Ασταμάτητη η Bianca Censori: Κάλυπτε τα επίμαχα σημεία της με…το κινητό της (ΦΩΤΟ)

Η Bianca Censori έκανε ακόμη μια αποκαλυπτική εμφάνιση φορώντας μια εντελώς διάφανη ολόσωμη φόρμα για μια έξοδο με τον σύζυγό της, Kanye West, στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

Άφησε ελάχιστα στη φαντασία, καθώς τα γεννητικά της όργανα μετά βίας καλύπτονταν με λαστιχένια λουριά.

Η Bianca Censori, φαινόταν να μην φοράει εσώρουχα καθώς κάλυπτε τις επίμαχες περιοχές της με το κινητό της ενώ κρατούσε τα χέρια του ράπερ.

Η αρχιτέκτονας της Yeezy συνδύασε την ριψοκίνδυνη εμφάνισή της με μαύρες  ψηλοτάκουνες γόβες και ασημένια κοσμήματα Διατήρησε το μακιγιάζ της απλό με nude κραγιόν και silky μαλλιά.

Από την πλευρά του o Kanye West, φόρεσε μια ολόμαυρη εμφάνιση, αποτελούμενη από μαύρο σακάκι, παντελόνι και παπούτσια.

Η Censori δεν σταματάει να εμφανίζεται με αποκαλυπτικά ρούχα , καθώς η οικογένειά της φέρεται να φοβάται ότι θα μετατραπεί σε «άχρηστο εμπόρευμα» από τον ράπερ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πατέρας του μοντέλου, Leo Censori, φέρεται να θέλει να μιλήσει στον γαμπρό του για την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του.

«Ο πατέρας της Bianca, ο Leo θέλει να συναντηθεί με τον Kanye και να τον ρωτήσει τι διάολο σκέφτεται όταν παρελαύνει την Bianca σαν ένα άχρηστο γυμνό τρόπαιο», είπε μια πηγή στο πρακτορείο νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Θέλει να ρωτήσει τον Kanye τι θα έκανε αν οι κόρες του, εμφανίζονταν στο κοινό ημίγυμνες με ρούχα που ενθαρρύνουν οι σύζυγοί τους».

Η πηγή συνέχισε: «Ξέρει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το επέτρεπε ο Kanye για τις κόρες του, οπότε δεν έχει νόημα γιατί να το ενθαρρύνει αυτό για τη γυναίκα του».

Σύμφωνα με την πηγή, η οικογένεια της Bianca πιστεύει επίσης ότι ο West απομακρύνει τη γυναίκα του από αυτούς, προσθέτοντας: «Αν αυτό δεν είναι αρκετά κακό, ο άντρας που υποτίθεται ότι προστατεύει την κόρη του κυρίου και της κυρίας Censori είναι ο ίδιος που την αποκλείει από τη δική της οικογένεια».

Επιπλέον, ο Leo πιστεύει ότι ο West βλάπτει την «αγαπημένη του κόρη» μετατρέποντάς την σε ένα «άχρηστο εμπόρευμα».

«Κανένας άντρας δεν πρέπει ποτέ να ενθαρρύνει τη γυναίκα ότι του αρέσει να βγαίνει δημόσια και να παρουσιάζει τον εαυτό της έτσι. Αυτό δεν είναι αγάπη. Αυτός είναι ο έλεγχος», κατέληξε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanye west (@kanyewestbianca)

Ωστόσο, η Bianca φαίνεται να μην είναι αποξενωμένη από ολόκληρη την οικογένειά της καθώς εθεάθη να ψωνίζει με τη μαμά της , Alexandra Censori, στο Λος Άντζελες την Παρασκευή.

Επέλεξε μια ελαφρώς πιο σεμνή εμφάνιση, φορώντας ένα ροζ μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.

Bianca Censori: Ξεσπά ο πατέρας της κατά του Kanye West – «Αυτό δεν είναι αγάπη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει πως κατάλαβε ότι έχει καρκίνο στο Πάγκρεας

HerNews ka

Αρραβωνιάστηκε η Lana Del Rey – Η εμφάνιση με το δαχτυλίδι που δεν πρόσεξε αρχικά κανείς

Her News

Victoria Beckham: Μιλάει για τον γάμο της με τον David Beckham 24 χρόνια μετά

HerNews ka