HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Priscilla»: Η ιστορία ενηλικίωσης μιας μικρής κοπέλας που ερωτεύτηκε τον Έλβις Πρίσλεϊ

Η άβολη σχέση του Έλβις με τη μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε ποτέ.

Η νέα ταινία της Σοφία Κόπολα διηγείται την ιστορία μίας μικρής κοπέλας που ερωτεύτηκε τον μεγαλύτερο σταρ του κόσμου.

Η Πρισίλα ήταν μόλις 14 ετών και ο Έλβις 24 όταν γνωρίστηκαν το 1959 στη Γερμανία όπου εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του. Η Πρισίλα υποστηρίζει πως ήταν καλή ακροάτριά για τον Έλβις που άνοιγε την καρδιά του και της μιλούσε για τους φόβους και τις ελπίδες του.

Ο Έλβις ζητούσε από την Πρισίλα να πάει κοντά του και εκείνη τον επισκεπτόταν στην Αμερική στις διακοπές της. Όταν έκλεισε το 17 απαίτησε από τους γονείς της να αφήσουν να μετακομίσει στο Μέμφις.

Στην Graceland η Πρισίλα ζούσε μία μοναχική ζωή σε ένα «χρυσό κλουβί». Ήταν η «πιτσιρίκα», η ζωντανή κούκλα του Έλβις που αποφάσιζε τι θα φάει, πώς θα ντυθεί, για το χρώμα των μαλλιών και το μακιγιάζ της.

Η Πρισίλα έπρεπε να ανέχεται αδιαμαρτύρητα τις απουσίες του «βασιλιά», τις απιστίες του και τα βίαια ξεσπάσματά του.

Ο Έλβις επέμενε η Πρισίλα να μείνει αγνή ως τον γάμο τους τον Μάιο του 1967 στο Λας Βέγκας.

Μετά τη γέννηση της Λίζα – Μαρί το ερωτικό ενδιαφέρον του για την Πρισίλα «εξατμίστηκε». Ο Έλβις και η Πρισίλα είχαν αποξενωθεί πολύ πριν το διαζύγιό τους το 1973.

Βασισμένη στο βιβλίο «Ο Έλβις και Εγώ» της Πρισίλα Πρίσλεϊ, η ταινία εξιστορεί τον γάμο της με τον Έλβις Πρίσλεϊ, τον οποίο υποδύεται ο Jacob Elordi. Από την πρώτη τους συνάντηση στη Γερμανία μέχρι τη ζωή που μοιράστηκαν στο Graceland, το “Priscilla” περιγράφει λεπτομερώς την άνοδο και την πτώση του γάμου του εμβληματικού ζευγαριού, ενώ προσφέρει μια διαφορετική οπτική για τον βασιλιά της ροκ εν ρολ, όπως λέγεται μέσα από τα μάτια της συζύγου του. 

Η Σπένι έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ερμηνείας από γυναίκα ηθοποιό. Η ταινία ήταν επίσης υποψήφια για τον Χρυσό Λέοντα στο 80ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με τον Σπανί να κερδίζει το Coppa Volpi καλύτερης ηθοποιού.

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αποκαλύπτει γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ και γιατί ο Έλβις δεν ήθελε άλλα παιδιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Μαρία Ναυπλιώτου είναι η “Φιλουμένα Μαρτουράνο” σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου | Από 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ

Her News

Χάρι Πότερ: Δείτε το πρώτο teaser της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε!

HerNews ka

The Super Models: Το νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Naomi Campbell, Linda Evangelista & την Christy Turlington

HerNews ka