HerNews.gr
Social News

Pamela Anderson: Φωτογραφίζεται αμακιγιάριστη και αποθεώνεται στα social media

Η Pamela Anderson έδειξε τις φακίδες της σε μια γλυκιά φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ στο Instagram την Πέμπτη, ενθουσιάζοντας τους 3 εκατομμύρια followers της με τη φωτογραφία με “γυμνό” πρόσωπο. 

Η 56χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία από κοντά, κρατώντας ένα κοχύλι μπροστά στα μάτια της και φορώντας μόνο ένα απλό πουλόβερ και χρυσό κολιέ. 

«Ποτέ δεν είναι αργά… να ανθίσεις», υπενθύμισε στους θαυμαστές της η Pamela Anderson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

«Ποτέ δεν έχω δει ένα τόσο υπέροχο λουλούδι, ήσασταν πηγή έμπνευσης όταν ήμουν στην εφηβεία μου και είστε ακόμα σήμερα», έγραψε ένας ακόλουθος στην ενότητα των σχολίων.

Πάμελα Άντερσον

Ένας ακόλουθος έγραψε: «Τι όμορφο είναι να γερνάς με τέτοιο τρόπο. Με τον τρόπο σου στη δική σου τρέλα. Αγκαλιάζοντας όλα τα συναισθήματα και όλα αυτά που φέρνει η ζωή». 

Η απογυμνωμένη εμφάνιση έρχεται αφότου η Pamela Anderson αποκάλυψε τον γλυκόπικρο λόγο που σταμάτησε να φοράει μακιγιάζ. 

Είπε στην Elle ότι έμεινε χωρίς μακιγιάζ μετά τον θάνατο της makeup artist Αλέξις Βόγκελ το 2019 μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού, λέγοντας: «Απλώς ένιωσα ότι χωρίς την Άλεξ, είναι απλώς καλύτερο για μένα να μην φοράω μακιγιάζ».

Πάμελα Άντερσον

H Anderson αγκάλιασε έκτοτε τη ζωή με γυμνό πρόσωπο και χαρακτήρισε το να μη φοράει μακιγιάζ «ελεύθερο, διασκεδαστικό και λίγο επαναστατικό».

«Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι όταν μεγαλώνουμε. Και κάπως γελάω με τον εαυτό μου όταν κοιτάζομαι τον καθρέφτη. Λέω, “Ουάου, αυτό είναι πραγματικά…τι συμβαίνει σε μένα;” Είναι ένα ταξίδι», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: Ο σύντροφός της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την Πρωταπριλιά αλλά κανείς δεν τον πίστεψε

HerNews ka

Κατερίνα Στικούδη: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Βαγγέλη Σερίφη

HerNews ka

David Beckham: Ευχήθηκε στον γιό του Brooklyn για τα 25α γενέθλιά του με ένα throwback βίντεο

HerNews ka