HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Ισχυρίζεται ότι «έκανε φάση» με τον Ben Affleck

Η Britney Spears αποκάλυψε ότι έκανε «φάση» κάποτε με τον Ben Affleck «πριν από χρόνια».

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τη σύνδεση καθώς μπήκε στο Instagram την Τετάρτη για να μοιραστεί μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της να ποζάρει δίπλα στον Ben Affleck και τραγουδοποιό του “Gone Girl” Diane Warren το 1999.

«Ωραία φωτογραφία με εμένα και τον Ben Affleck και την Diane Warren πριν από χρόνια !!!», έγραψε η Britney Spears.

«Είναι τόσο καταπληκτικός ηθοποιός. Παρέλειψα να αναφέρω ότι έκανα φάση με τον Ben εκείνο το βράδυ… ειλικρινά το είχα ξεχάσει… είναι τρελό!!!».

Η Britney Spears με τον Ben Affleck και την Diane WarrenΚαι συνέχισε, «Μακάρι να μπορούσα να σας πω την ιστορία που συνέβη πριν από αυτό!!! Αγαπητέ μου, είμαι απλά ένα κουτσομπόλα!!! Psss πραγματικά ξέχασα!!».

Η σύντομη περιπέτεια της Spears με τον Ben Affleck μπορεί να έγινε πριν η Πριγκίπισσα της Ποπ αρχίσει να βγαίνει με τον Justin Timberlake την ίδια χρονιά.

Η τραγουδίστρια και o Justin Timberlake πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο την άνοιξη του 1999, παρά το γεγονός ότι η Spears είπε στο Rolling Stone εκείνη την εποχή ότι «δεν είχε καθόλου συναισθήματα» για τον Timberlake και ήταν επικεντρωμένη αποκλειστικά στον την καριέρα της.

Ωστόσο, αρκετά ειδησεογραφικά μέσα επιβεβαίωσαν αργότερα τη σχέση τους.

Britney SpearsΟι δυο τους χώρισαν το 2003 μετά από κατηγορίες για απιστία και από τις δύο πλευρές και για άμβλωση, για την οποία μίλησε η Spears στα απομνημονεύματά της το 2023, «The Woman in Me».

Η τραγουδίστρια βρήκε αργότερα αγάπη με τον Kevin Federline – με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2007  και απέκτησαν μαζί δύο γιους.

Έπειτα παντρεύτηκε τον Sam Asghari τον Ιούνιο του 2022. Ωστόσο, εκείνος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα.

Όσο για τον Affleck, έβγαινε με την Gwyneth Paltrow μεταξύ 1997 και 2000 την εποχή της υποτιθέμενης σύνδεσης του με την Spears.

Μετά τον χωρισμό του από την Paltrow, ο ηθοποιός ήταν μόνος για δύο χρόνια πριν συνεχίσει με την πλέον σύζυγό του, Jennifer Lopez.

Το ζευγάρι – με το παρατσούκλι “Bennifer” – ξεκίνησε να βγαίνει το 2002 και επρόκειτο να παντρευτεί στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια το 2003.

Ωστόσο, ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω της «υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης» γύρω από τη μεγάλη τους μέρα, προτού τελικά χωρίσουν το 2004.

Ο Ben Affleck και η Lopez, επέστρεψαν ο ένας στον άλλον το 2021 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022.

Britney Spears: “Σφάζει” με το γάντι τον Justin Timberlake

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η σχέση μας δεν εξαρτάται από εκπομπές»

HerNews ka

Georgina Rodriguez: Πυροδότησε φήμες νέας εγκυμοσύνης – Δείτε τις φωτογραφίες

HerNews ka

Jennifer Lopez: Εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο στον σύζυγό της Ben Affleck για τα γενέθλιά του – “Σ ‘αγαπώ”

HerNews ka