HerNews.gr
Beauty

Emily Ratajkowski: Τα beauty items που έχει πάντα στο νεσεσέρ της

Emily Ratajkowski:

Η Emily Ratajkowski επιλέγει την απλότητα στην καθημερινή της ρουτίνα ομορφιάς, προτιμώντας ένα fresh face look σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Emily Ratajkowski

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξη, επικεντρώνεται στο sun-kissed vibe που την εμπνέει, επιδιώκοντας να διατηρεί ένα φρέσκο και λαμπερό προφίλ. Με αυτήν την προσέγγιση, επιδιώκει να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά με μια απλή και γρήγορη διαδικασία, που ανταποκρίνεται στον ρυθμό της καθημερινής της ζωής. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί ένα αναζωογονημένο εφέ που αντικατοπτρίζει την αγάπη της για το φυσικό και φρέσκο look.

Emily Ratajkowski: Τα beauty items που έχει πάντα στο νεσεσέρ της

Άρωμα

Emily Ratajkowski:

Εδώ, η απάντηση ήταν κάπως αναμενόμενη, θα έλεγε κανείς, μιας και η ίδια είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος των Viktor & Rolf, Flowerbomb Tiger Lily. «Το Flowerbomb Tiger Lily Eau de Parfum μου θυμίζει την ανατολική ακτή του Μεξικού ή τα νησιά Turks and Caicos- ένα μέρος με μια μεγάλη λευκή παραλία. Είναι το τέλειο αξεσουάρ για να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε διακοπές. Πραγματικά μου μυρίζει καλοκαίρι».

Μακιγιάζ

Emily Ratajkowski:

Η Emily Ratajkowski προτιμά να αποφεύγει τα βαριά foundations και αντικαθιστά το concealer, επιλέγοντας το Hourglass Concealer. Για λίγο χρώμα και ένα sun-kissed αποτέλεσμα στα μάγουλά της, προτιμά κρεμώδες ρουζ.

Παρότι δεν εκτίθεται στον ήλιο, προσπαθεί να διατηρεί έναν μαυρισμένο τόνο, χρησιμοποιώντας το blush stick της Pat McGrath. Όσο για τα μάτια της, προτιμά ένα clean eye look και επιλέγει την Kylash μάσκαρα. Για ένα φρέσκο look στα χείλη, αγαπά το tinted lip balm της Rhode. Με αυτά τα απλά και λειτουργικά προϊόντα, διατηρεί ένα φυσικό και λαμπερό look καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Emily Ratajkowski: Πιο κοντά από ποτέ με τον Travis Scott στο νέο του videoclip

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη θεραπεία που κάνει σύσφιξη του δέρματος

Her News

Ντουζ και τριχόπτωση: Τι φταίει;

Her News b

Margot Robbie: Yιοθέτησε την πιο stylish τάση στο μανικιούρ για το 2023

HerNewskl