HerNews.gr
Beauty

Δανάη Μπάρκα: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της!

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να αλλάξει ριζικά το χτένισμα και το χρώμα των μαλλιών της.

Δανάη Μπάρκα

Η μεγάλη αλλαγή έγινε αντιληπτή όταν εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της για να χαιρετίσει το κοινό. Αντί για το κοντό καστανό καρέ που φορούσε τελευταία, επέλεξε ένα πιο μακρύ hair look σε μία ξανθιά απόχρωση.

H Δανάη Μπάρκα επέλεξε να χρησιμοποιήσει extensions για την αλλαγή στο μήκος των μαλλιών της, ενώ το νέο χρώμα είναι ένα γλυκό ombré, με σκούρες καστανές ρίζες και ανοιχτές ξανθές ανταύγειες.

Η αλλαγή στο νέο hair look της Δανάης Μπάρκας προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια από το πάνελ της εκπομπής της, με όλους να επαινούν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που πέτυχε ο αγαπημένος hairstylist, Νικόλας Βιλλιώτης. Η Δανάη, φαίνεται, ήταν εμφανώς χαρούμενη και δήλωσε πως το μακρύ hair look είναι εδώ για να μείνει. 

Δανάη Μπάρκα: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της 

Mάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, έχει ανανεώσει την εμφάνισή της με εντυπωσιακά και εντελώς διαφορετικά hair looks, αποδεικνύοντας πόσο ανοιχτή είναι σε νέες εμπειρίες και στυλ. Από μακριά καστανά μαλλιά μέχρι ράστα, κατάξανθα καρέ ή ακόμα και πιο μακριά κόκκινα μαλλιά, έχει δοκιμάσει διάφορα χρώματα και looks, επιδεικνύοντας την αυτοπεποίθησή της και την αγάπη της για την αλλαγή και τη διαφορετικότητα.

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Απαντά στις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου – «Σιγά μην κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, δε χωράμε κιόλας»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jared Leto: H επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος της beauty σειράς του!

HerNewskl

Οι top καλοκαιρινές τάσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας σας!

HerNewskl

Γλυκολικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το “μαγικό” συστατικό

HerNews ka