HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η επίθεση στα γραφεία μας & η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή

Την Μπάγια Αντωνοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Η δημοσιογράφος μίλησε για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν τα γραφεία μας και το κατάστημα του επιχειρηματία συντρόφου της Νίκου Κώτση στον Πειραιά, μετά από βόμβα σε ναυτιλιακή εταιρία που στεγάζεται στο διπλανό κτήριο.

«Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί “μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει”, ό,τι φέρει η ζωή. Τη δουλειά μου την αγαπάω και δεν θέλω ποτέ να την αφήσω. Ευκαιρίες δίνονται στους ανθρώπους που δουλεύουν, εγώ δουλεύω αρκετά ούτως ή άλλως εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται συνήθως από τους ανθρώπους που συνήθως αποφασίζουν για εμάς», δήλωσε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου αναφορικά με το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Για την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του HerNews και της Vip Group: «Δυστυχώς η βόμβα που έσκασε στη Φίλωνος, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα του συντρόφου μου και τα γραφεία του site μου, μας δημιούργησε μια πολύ μεγάλη καταστροφή όμως το ξανά φτιάχνουμε, σε λίγες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι.

Δεν ήταν εύκολο, ήταν λίγο πριν τις γιορτές αλλά δόξα τω Θεό, είχαμε τη δύναμη και την ψυχική και με πολύ δουλειά θα επιστρέψουμε δριμύτεροι. Η αστυνομία κάνει το καλύτερο που μπορεί, γίνεται ακόμα έρευνα έχουν συλλέξει κάποια στοιχεία και εμείς δεν ξέρουμε πολλά.. αναμένουμε».

«Κάποιοι» για αγνώστους λόγους, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες κατέστρεψαν κόπους μιας ζωής. Εμείς και τα διπλανά καταστήματα πληρώσαμε το μίσος κάποιων συμφερόντων που ίσως να μη μάθουμε ποτέ.

Η βόμβα στη Φίλωνος δυστυχώς κατέστρεψε τα γραφεία και το μαγαζί μας. Δε θέλω να εκφράσω όσα σκέφτομαι για τους ανθρώπους αυτούς, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα εμείς και τα υπόλοιπα τα μαγαζιά εδώ δε θα δουλέψουμε γιατί αυτοί οι «κάποιοι» το αποφάσισαν.

Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, είχαμε όμως τεράστιες υλικές ζημιές.
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια από μπάζα και τα κομμάτια της καρδιάς μας», είχε γράψει η Μπάγια Αντωνοπούλου αναφορικά με τη βόμβα στον Πειραιά.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η νέα αρχή στη ζωή της, η αποχώρηση από το Mega και η εκπομπή που «μετάνιωσε»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση σχετικά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον ενόχλησε – «Τι σε ενδιαφέρει εσένα αυτό;»

HerNews ka

Αλέξης Γεωργούλης: Η αποκαλυπτική συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη!» στις 6 Απριλίου – Τι είπε για την κακοποίηση

Her News b

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του πατέρα του που παίζονται στην τηλεόραση, στενοχωριέται»

HerNews ka