HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Αποκάλυψαν που συνέλαβαν το γιό τους

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker συνέλαβαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον 3 μηνών γιο τους Rocky, κατά τη διάρκεια των πολυτελών διακοπών τους στο υπερπολυτελές desert resort Amangiri στο Canyon Point της Γιούτα.

Ο ιδρυτής του Poosh δημοσίευσε ένα slideshow με φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν την απόδραση του ζευγαριού, γράφοντας στη λεζάντα «Πριν από ένα χρόνο, σήμερα».

Kourtney Kardashian.Ο Travis Barker, απάντησε στην ενότητα σχολίων, «Κάναμε το μωρό Rocky».

Η Kourtney μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το παράθυρο της πολυτελούς σουίτας τους με θέα τη μαγευτική έρημο και μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της με ένα κόκκινο μπικίνι.

Το ζευγάρι απόλαυσε επίσης ένα όμορφο υπαίθριο υδρομασάζ, χαλάρωσαν σε ένα  σπα και απόλαυσαν όσα νόστιμα matcha lattes που ήθελε η καρδιά της Kardashian.

Kourtney Kardashian.

Τράβις Μπάρκερ.Το ξενοδοχείο είναι μια από τις πιο λαχταριστές οάσεις της ερήμου στον κόσμο και είναι γνωστή για τη διακριτική κομψότητα και τα άψογα καταλύματα.

Κρυμμένο και απομονωμένο σε μια εξοχή με κόκκινο βράχο, η διαμονή στο Amangiri προσφέρει στους επισκέπτες ιδιωτική πρόσβαση σε υπέροχη θέα και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας.

Οι σουίτες για δύο ξεκινούν από τα 3.550 δολάρια τη βραδιά, ενώ μια μεγαλύτερη μπορεί να σας κοστίσει 9.050 δολάρια τη βραδιά.

Amangiri Resort.Σύμφωνα με τον ιστότοπο , η απίστευτη τιμή περιλαμβάνει τρία γεύματα κάθε μέρα, ημερήσια προγραμματισμένα ομαδικά μαθήματα ευεξίας και πεζοπορία με αυτοκαθοδήγηση. Κάθε δωμάτιο έχει επίσης το δικό του υπαίθριο σαλόνι και τζάκι.

Αρκετοί θαυμαστές κατέκλυσαν την ενότητα σχολίων της ανάρτησης της Kourtney Kardashian για να επισημάνουν ότι ο ρομαντικός προορισμός εξηγεί γιατί το θέρετρο ήταν ο προορισμός όπου εκείνη και ο Barker έκαναν μαζί ένα μωρό.

Amangiri Resort.Η Kardashian και ο Barker, που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2022, καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό μαζί την 1η Νοεμβρίου 2023.

Η σταρ του “Keeping Up With the Kardashians” είχε επιχειρήσει εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά τελικά σταμάτησε. Στη συνέχεια, αυτή και ο Barker ανακοίνωσαν τον Ιούνιο του 2023 ότι ήταν έγκυος και αργότερα επιβεβαίωσαν ότι είχαν συλλάβει φυσικά.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στον Rocky, η Kardashian νοσηλεύτηκε για επείγουσα επέμβαση στο έμβρυο. Ο Barker, που ήταν σε περιοδεία εκείνη την ώρα, έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό της.

Ευτυχώς, η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία.

Kourtney Kardashian: Μας δείχνει πως είναι να είσαι μητέρα εκατομμυριούχος

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλγα Κιουρτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου

HerNews ka

Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από το τέλος της σχέσης της με τον Mike

Her News b

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Το έπαθα λόγω ορμονών και λόγω του ότι δεν βάζω αντηλιακό στον ήλιο”

HerNewskl