HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρίστος Αντωνιάδης: «Είχα εμμονικές θαυμάστριες, με έπαιρναν τηλέφωνο το βράδυ»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τον «χωρισμό» με την οικογένειά του, τη «δύσκολη» Άντζελα Δημητρίου και την εμμονική θαυμάστρια που εμφανίστηκε στο καμαρίνι του.

«Μου λείπουν τα παιδάκια μου και η γυναικούλα μου. Τους αποχωρίστηκα γιατί χρειάζεται να δουλεύω για να τους τα παρέχω όλα. Έχω ακούσει διάφορα σχόλια, να λένε ότι άφησα τη γυναίκα μου και τα παιδιά για να κάνω… ζωάρα. Από μικρός έλεγα πως θα παντρευτώ στα 40 και έτσι έγινε, ήρθε μόνο του, κάποια στιγμή, βαρέθηκα να είμαι μονός».Ο ίδιος συμπληρώνει πως:

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 16 χρόνια, φτάσαμε κοντά στον χωρισμό αλλά προσπαθήσαμε να είμαστε μαζί και θα είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε 20 χρόνια διαφορά στην ηλικία. Είναι τέλεια η πατρότητα, τα πρώτα χρόνια τα παιδιά ανήκουν στη μανούλα», αποκάλυψε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Είχα εμμονικές θαυμάστριες, με έπαιρναν τηλέφωνο το βράδυ που ήμουν με τη γυναίκα μου, είχα πάει στην αστυνομία», συμπληρώνει και αποκαλύπτει:

«Είχε έρθει μια θαυμάστρια φορώντας καμπαρτίνα και από μέσα φορούσε μόνο ένα δίχτυ. Όταν είδα τη γυναίκα μου ‘παίξαμε’ παιχνίδι με τα μάτια και ολοκληρώθηκε στο καμαρίνι που μιλήσαμε. Το σεξ στην αρχή της σχέσης είναι καθοριστικό, κάνεις παντού… στα πατώματα, στην κουζίνα, στο σαλόνι. Όταν έρχεται η αγάπη στην σχέση λίγο βαριέσαι, λέω πάντα αλήθεια».

Σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου ο Χρίστος Αντωνιάδης αναφέρει:

«Η Άντζελα Δημητρίου είναι δύσκολη συνεργάτιδα, έχουμε “μανουριάσει” αλλά την αγαπάω και με αγαπάει. Μερικές φορές αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να της τα εξηγήσεις παραπάνω».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: “Ο Γιώργος Καπουτζίδης βγήκε να υπερασπιστεί ένα πράγμα παραπάνω από ό,τι πρέπει”

HerNewskl

Άννα Μενενάκου: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφο της, Σωτήρη Τσαφούλια

Her News

«Μega Καλημέρα»: Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου

Her News